BA I-Prenájom moderného 2i bytu v novostavbe pri Prezidentskom paláci

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Nám. 1. mája
53.77 m²
6
1
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
900,- € Energie:
150 € / mes
K cene nájmu budú prirátané energie, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6539x zobrazená v zozname / 289x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na prenájom moderný, klimatizovaný, zariadený 2 izbový byt s balkónom, s výhľadom do zeleného vnútrobloku a pivnicou v úplnej novostavbe v srdci Starého Mesta, na Nám. 1. mája pri Prezidentskom paláci.

Byt sa nachádza v nadčasovej novostavbe Kesselbauer. Developer pri výstavbe použil len kvalitné materiály a technológie - v byte sú kvalitné veľkometrážne odhlučnené hliníkové okná s 3 sklom, vonkajšími žalúziami na el. ovládanie a v izbách sa nachádza rekuperácia. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi a v kúpeľni podlahovým kúrením. Na podlahe je laminátová podlaha (imitácia dreva) a majiteľ dal byt zariadiť kvalitným nábytkom robeným na mieru, či štýlovou kamennou zástenou v obývacej miestnosti. V byte sú nainštalované 2 klimatizačné jednotky s funkciou Wind-Free (v obývačke a v spálni), ktoré je možné ovládať aj pomocou aplikácie a taktiež sú v ňom sú vyššie stropy (2,9 m).

Byt je situovaný na 1. poschodí zo 6stich a orientovaný je na juho-východnú stranu do vnútrobloku, čo zabezpečuje svetelnosť a nehlučné prostredie počas celého dňa. K dispozícii sú až tri výťahy.

Dispozičné riešenie:


- predsieň v ktorej sa nachádza šatníková skriňa a vešiaková zostava s botníkom
- priestranná obývacia miestnosť s kuchynskou časťou, ktorá je oddelená barovým pultom s 2 barovými stoličkami. Obývačka je zariadená gaučom v tvare L, konferenčným stolíkom, modernou obývačkovou stenou a smart TV. Kuchynská časť disponuje na mieru robenou kuchynskou linkou s množstvom úložného priestoru a so vstavanými spotrebičmi zn. BOSCH – umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra a digestor
- samostatná spálňa s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi a na mieru robenou vstavanou skriňovou zostavou pozdĺž celej steny s prac. stolíkom v strede
- kúpeľňa s vaňou, kombinovanou sušičkou s práčkou zn. Bosch, umývadlom a kúpeľňovým nábytkom
- samostatná toaleta
- slnečný balkón o výmere takmer 5 m2, na ktorý sa vychádza z obývačka a rovnako aj zo spálne

Štandard bytu:


- vstupné bezpečnostné protipožiarne dvere
- hliníkové okná s izolačným trojsklom
- klimatizácia
- exteriérové elektrické žalúzie
- vyhrievaná rohož v kúpeľni
- doskové radiátory v obytných miestnostiach
- smart systém otvárania

Výhodou je aj pivničná kobka situovaná na prízemí, ktorá poskytuje dodatočný úložný priestor na bicykle, lyže, alebo pneumatiky.

Byt je k dispozícii plne pripravený na bývanie ihneď.
Bývanie je výborným riešením pre jednotlivca, prípadne pracujúci pár.

Cena mesačného nájmu je vo výške 1050€ už aj vrátane všetkých energií a optického vysokorýchlostného internetu . Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jedno mesačného nájmu s energiami, ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy a provízia vo výške 800€ (možnosť rozdelenia do 2 mesiacov).

Parkovanie :


Možnosť prenajať si vyhradené parkovacie státie v podzemnej garáži bytového domu na - 2. podlaží, z ktorého sa dostanete do bytu suchou nohou výťahom. Cena prenájmu vyhradeného parkovacieho státia je 100€/ mesiac.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : .

Ďalšie vybavenie: Súčasťou projektu Kesselbauer je aj príjemný zelený vnútroblok v parkovej úprave. V bezprostrednej blízkosti objektu sa nachádza niekoľko obchodných prevádzok - pekáreň, reštaurácie, kaviarne, ambulancie, Supermarket Billa. Hneď pred bytovým domom sú autobusové zastávky MHD so skvelou dostupnosťou do všetkých častí BA, zastávka električky, Obchodná ulica, Nová scéna, Námestie Slobody, TatraCentrum a pod.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha55 m²
Celková rozloha53.77 m²
Úžitková plocha53.77 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky