Prenajmeme 2 izb byt na Cintorínskej ulici

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Cintorínska
68 m²
1
2
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt
900,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1734x zobrazená v zozname / 459x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 2 izbový byt s pavláčou v centre Starého Mesta na Cintorínskej ulici v blízkosti Medickej záhrady a Eurovei. podlahová plocha bytu je 68 m2 + pavláč. Nachádza sa na 1 nadzemnom podlaží v tehlovom bytovom dome s krásnou záhradou plnou zelene .

DISPOZÍCIA: vstupná chodba , spálňa prechodná do haly s rolldoor skriňami, obývacia miestnosť, kuchyňa so vstupom na pavláč, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta,

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma KOMPLETNE zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi , jedálenský stôl s dvoma stoličkami, gauč, TV posteľ, šatníková zostava, práčka

LOKALITA: Byt sa nachádza v Starom Meste, v tichej lokalite, s pešou dostupnosťou do starého centra Bratislavy, na hlavnú autobusovú stanicu, OC Nivy, OC Eurovea, do Medickej záhrady. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť (obchody, reštaurácie, nemocnica, MHD).

Cena prenájmu : 900 ,- Eur vrátane energií bez internetového pripojenia a káblovej tv.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky