Babony TRE | 4i penthouse s krásnym výhľadom na Staré Mesto Bratislava

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Štúrova
181 m²
7
6
4
nie
úplne prerobený
áno - 2
áno
predaj - 4-izbový byt
1.295.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

19617x zobrazená v zozname / 733x zobrazená detailne / 498x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE | Vám ponúka na predaj 4 izbovy mezonetový penthouse s terasami a úžasným výhľadom na Staré Mesto Bratislavy.

PENTHAUS:


Je situovaný na 6. poschodí projektu City Gate vo vyhľadávanej lokalite bratislavského Starého Mesta. Budova City gate, je bývala budova Národnej banky Slovenska, z ktorej šikovný architekti spravili štýlovú polyfunkčnú budovu s luxusnými bytmi.
Po vstupe sa nachádza chodba z ktorej sa vchádza do priestrannej dennej zóny s výmerou až 67 m², ktorá ponúka obývaciu časť a kompletne zariadenú dizajnovú kuchyňu so zabudovanými spotrebičmi a jedáleň s luxusným jedálenským stolom pre 8 osôb. Na spodnom podlaží sa nachádzajú dve samostatné izby, dve kúpeľne s toaletou, samostatná toaleta pre hostí a technická miestnosť slúžiaca ako práčovňa.
Na druhom podlaží sa nachádza privátna izba so štníkom, samostatná kúpeľňa a samostatná toaleta. Druhé podlažie je možné využiť aj ako ateliér alebo kanceláriu.
V oboch podlažiach sa nachádzajú aj vstupy na priestranné terasy.

- penthouse 181 m²,
- terasy 107 m²

Interiér sa vyznačuje čistými líniami, ktoré sú prepojené moderným dizajnom zariadenia od výrobcov ako NATUZZI a SAPORINI. V celom byte je kvalitná podlaha v tvare "rybia kosť", ktorá poskytuje nádych a umocňuje pocit staromestského bývania.

VÝHODY:


- dva byty na poschodí
- úžasný výhľad
- dve terasy
- veľkorysé priestory
- dizajnový interiér
- klimatizácia
- výťah
- recepcia 24/7
- možnosť prenajatia garážového státia
- v priamom centre Starého Mesta
- v budove je fitness centrum,
- juhovýchodná orientácia

LOKALITA:


Projekt City Gate sa nachádza v historickom centre Bratislavy na Štúrovej ulici. Lokalita je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí preferujú bývanie v centre hlavného mesta a zároveň si chcú vychutnať staromestskú atmosféru, množstvo príjemných reštaurácií, kaviarní a mnoho iného.

Cena: 1.295.000,00EUR



(konečná cena zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme právny servis, hypotekárny úver a zabezpečíme celý proces predaja a prepisu nehnuteľnosti.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha288 m²
Úžitková plocha181 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanienie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky