BA/KARLOVA VES-Predaj veľkého 4i bytu s lodžiou v pôvodnom stave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Ľ.Fullu
84.74 m²
6
6
4
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
219.900,- € kompletná cena vrátane realitného a advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3949x zobrazená v zozname / 107x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj 4 izbový byt vo vyhľadávanej časti Karlovej Vsi na Dlhých dieloch na ulici Ľ. Fullu s plnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do mesta či už autom alebo MHD. Byt sa nachádza v kompletne prerobenom bytovom dome a je situovaný na 6. poschodí zo 6stich. Na poschodí sa nachádzajú iba 2 byty čo zaručuje súkromie. Pri rekonštrukcii panelového bytového domu boli rekonštruované :
fasáda, zateplenie, strecha, stupačky, výťah, spoločné priestory, okná na schodisku a vchody. Plánované nie sú aktuálne žiadne ďalšie prerábky.

DISPOZÍCIA, STAV:


Byt je po čiastočnej staršej (cca 15 ročnej) rekonštrukcii, ktorá zahŕňala - výmenu okien za plastové, nové podlahové krytiny (dlažba v hale, chodbe a kuchyni a plávajúce podlahy v izbách), rekonštrukciu kúpeľne a WC (vymurovanie jadra + obklady) výmenu sanity, kuchynskej linky so spotrebičmi ako aj zasklenie lodžie a montáž roll-doorov v spálni. Elektrické rozvody v byte neboli menené.
Celková výmera: 94,2m2 z toho: byt 81,24m2 + 3,5m2 loggia + 9,46m2 pivnica.

Byt disponuje :


- priestrannou vstupnou halou o výmere 14,3m2 s komodou a zostavou na vešanie búnd,
- samostatnou plne vybavenou kuchyňou ( kuchynská linka, kombinovaný sporák - plynová varná doska , elektrická rúra, digestor, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, jedálenský stôl so 4 stoličkami) o výmere 10,91m2
- veľkou obývacou izbou o výmere 19,14m2, s gaučom, konferenčným stolíkom a obývačkovou skrinkovou zostavou s dostatkom úložného priestoru,
- nepriechodnou spálňou s 2 roll-doormi o výmere 11,96m2
- samostatnou nepriechodnou izbou o výmere 10,63m2
- druhou nepriechodnou izbou o výmere 10,14m2
- kúpeľňou s vaňou, umývadlom, kúpeľňovým nábytkom a práčkou o výmere 3,10m2
- samostatným WC o výmere 1,06m2
- bezpečnostnými dverami
Z kuchyne sa vychádza na zasklenenú lodžiu ktorá zväčšuje plochu bytu o 3,51m2.

Obrovskou výhodou je aj dobre zabezpečená murovaná pivnica o výmere 9,46m2, ktorá je situovaná na prízemí bytového domu.

Byt bez tiarch a k dispozícii k nasťahovaniu.


Vďaka svojej unikátnej polohe a mesačným nákladom je ideálnym riešením ako nehnuteľnosť pre rodiny, prípadne výbornou investíciou na prenájom.
Správcovské poplatky sú vo výške 202€. Zálohové platby za elektrinu sú vo výške 30€/mesiac a za plyn vo výške 8€/mesiac.

CENA


Kompletná cena vrátane provízie : 219 900€.
V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na .

LOKALITA a PARKOVANIE


Byt sa nachádza v pokojnej, tichej lokalite, ktorá poskytuje plnú občiansku vybavenosť, s výbornou infraštruktúrou a rýchlou dostupnosťou do potravín (Billa, Tesco Express), plaváreň, lekárne, fitnes centrá, banky, reštaurácie, kaviarne, zástavky MHD, školy, škôlky, zdravotné stredisko, les množstvom možností na prechádzky, turistiku a podobne.
Parkovanie je verejné - pred bytovým domom, aj pozdĺž neho, sa nachádza vonkajšie parkovisko a stavia sa aj parkovací dom.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha84.74 m²
Úžitková plocha84.74 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky