BA/PETRŽALKA-Predaj 3i bytu po komplet rekonštrukcii v skvelej časti

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Belinského
73.55 m²
8
7
3
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
235.000,- € kompletná cena vrátane provízie, realitného a právneho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2429x zobrazená v zozname / 86x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt vo vyhľadávanej časti Petržalky na Belinského ulici s plnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do mesta či už autom, autobusom alebo električkou. Byt sa nachádza v kompletne prerobenom bytovom dome a je situovaný na 7. poschodí z 8smich. Panelový bytový dom bol kolaudovaný v roku 1986. Na poschodí sa nachádzajú iba 2 byty čo zaručuje súkromie. Pri rekonštrukcii bytového domu boli rekonštruované :
fasáda, zateplenie, strecha, stupačky, výťah, spoločné priestory, okná na schodisku, kamerový systém a vchody. Plánované nie sú aktuálne žiadne ďalšie prerábky.

Taktiež aj samotný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016 kedy boli menené komplet el. rozvody, dotiahnutý optický kábel, nové stierky, vodovodné inštalácie, , interiérové dvere, plávajúce podlahy, zasklenie lodžie, WC kde bola okrem obkladu menená aj misa so splachovacím systémom Geberit, kúpeľňa so všetkou sanitou a obkladmi, zariadenie, nové bezpečnostné vchodové dvere, ako aj komplet celá kuchyňa so spotrebičmi. V roku 2020 boli dorobené vstavané skrine v hale a tento rok bola naištalovaná klimatizačná jednotka v obývačke, ktorá je ešte v záruke. Plastové okná boli menené v roku 2006 a v roku 2016 bola dorobená okenná stena s balkónovými dverami v kuchyni.
Byt je orientovaný na dve svetové strany (obývačka a kuchyňa sú orientované na juhovýchod, spálňa a izba a severozápad) a z okien poskytuje krásne výhľady na okolitú zeleň, ihrisko a čiastočne na Bratislavský hrad.

Byt o výmere 73,55 m2 disponuje :


- priestrannou vstupnou halou o výmere 8,32m2 so vstavanými skriňami robenými na mieru s dostatkom úložného priestoru,
- samostatnou plne vybavenou kuchyňou ( kuchynská linka robená na mieru so vstavanými spotrebičmi - plynová varná doska , elektrická rúra, mikrovlnka, digestor s odvetrávaním do komína, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou , jedálenský stôl s 2 stoličkami a TV) o výmere 8,79m2
- veľkou obývacou izbou o výmere 19,14m2, s rozkladacím gaučom v tvare L, konferenčným stolíkom, obývačkovou skrinkovou zostavou s dostatkom úložného priestoru, TV a novou klimatizáciou s možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu,
- priestrannou spálňou zariadenou s manželskou posteľou, šatníkovou skriňou a komodou o výmere 13,89m2
- samostatnou nepriechodnou izbou so šatníkovou skriňou regálovou zostavou o výmere 11,96m2
- kúpeľnou s vaňou, umývadlom, na mieru robeným kúpeľňovým nábytkom a práčkou o výmere 2,64m2
- samostatným WC o výmere 0,82m2
- chodbou medzi kuchyňou a spálňou o výmere 2,715m2
- bezpečnostnými dverami

Z kuchyne sa vychádza na zasklenenú lodžiu o výmere 3,51m2

K bytu prislúcha aj latková pivnica o výmere 1,6m2, ktorá je situovaná na prízemí bytového domu.
V bytovom dome sa taktiež nachádza aj kočikáreň so stojanmi na bicykle.

Byt sa predáva zariadený a k dispozícii k nasťahovaniu.
Vďaka svojej unikátnej polohe a mesačným nákladom je ideálnym riešením ako nehnuteľnosť pre mladé rodiny, prípadne výbornou investíciou na prenájom.
Správcovské poplatky sú vo výške 198€ na 3 osoby. Zálohové platby za elektrinu sú vo výške 30€/mesiac a za plyn vo výške 6€/mesiac. V byte je zavedený optický internet a Magio Tv od spoločnosti Telekom.

Kompletná cena vrátane provízie : 235 000€.


V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na .


Byt sa nachádza v pokojnej, tichej lokalite, ktorá poskytuje plnú občiansku vybavenosť, s výbornou infraštruktúrou (električky, autobusy) a rýchlou dostupnosťou do potravín (Terno, Billa, Kaufland),za bytovým domom je Komunitná záhrada Dvory, v tesnej blízkosti sa nachádza komplex novostavieb Petržalka City s množstvom obchodov, lekárne, fitnes centra, banky, reštaurácie, kaviarne, zástavky MHD, v blízkosti zástavka električky, školy, škôlky, zdravotné stredisko, chodník pozdĺž ramena Dunaja, množstvo zelene a podobne.,
Parkovanie je na rozdiel od iných mestských častí bezproblémové aj pre viacero áut, keďže aj pred bytovým domom, aj pozdĺž neho, sa nachádza vonkajšie parkovisko, kde je parkovanie zabezpečené formou parkovacej politiky mestskej časti Petržalka.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73.39 m²
Úžitková plocha73.55 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky