BA/RAČA-Predaj 1, 5i apartmánu so šatníkom a balkónom v novostavbe RNDZ

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Eduarda Wenzla
44.75 m²
7
5
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
139.900,- € kompletná cena vrátane realitného a advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

14178x zobrazená v zozname / 593x zobrazená detailne / 593x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj dobre dispozične riešený 1,5 izbový byt (na LV kategorizovaný ako apartmán z dôvodu koeficientu zastavanosti) v Rači v komplexe RNDZ na ulici - Eduarda Wenzla v bloku B. Byt sa nachádza v úplnej novostavbe z roku 2023 a je situovaný na 5.poschodí zo 7dmich. Orientovaný je na východnú stranu do vnútrobloku, čo zabezpečuje svetelnosť, príjemnú klímu a ticho v byte. Pri výstavbe boli použité kvalitné materiály (stavebný materiál betón, tehla a sadrokartón) a developer myslel aj na odhlučnenie, prečo zvolil nadrozmerné plastové protihlukové okná - 3 sklo s rekuperáciou/b]. Majiteľ byt šikovne dispozične upravil priečkami čím vznikla aj samostatná spálňa, oddelila sa chodba od obývačky a obrovskou výhodou je samostatný priestranný šatník, ktorý šetrí v byte priestor aj peniaze - vďaka malej investícii netreba dobudovávať vstavané skrine, či iný úložný priestor. Byt je vyhotovený v štandarde - plávajúce podlahy, interiérové dvere, keramické obklady v kúpeľni, sanita, sprchový kút, predpríprava na kuchynskú linku a bezpečnostné dvere.

V byte je možné si zriadiť trvalý pobyt.



Byt o výmere 40,05m2 disponuje :
- vstupnou chodbou
- obývacou izbou spojenou s kuchynskou časťou - kompletná predpríprava
- samostatnou spálňou
- priestranným šatníkom
- kúpeľňou s murovaným sprchovým kútom, umývadlom, predprípravou na práčku a WC
- bezpečnostnými dverami

Z obývačky sa vychádza na slnečný balkón, ktorý zväčšuje plochu bytu o 4,7m2.

Byt je bez tiarch a kúpou voľný .



Mesačné náklady na 1 osobu sú 93€ + zálohové platby za elektrinu. V bytovom dome je zavedené optické internetové pripojenie.
Byt je výborným štartovacím riešením bývania a vďaka nízkym nákladom je výborný aj ako investícia s rýchlou návratnosťou. Dá sa preto ihneď dlhodobo výnosne prenajať.

Kompletná cena vrátane provízie: 139 900€ .


Podmienkou kúpy je aj vlastné vyhradené parkovacie státie priamo pred bytovým domom za príplatok 7000€.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

LOKALITA a PARKOVANIE :


Lokalita poskytuje dobrú občiansku vybavenosť, v blízkosti zastávky MHD - autobusy, potraviny (Terno, neďaleko OC Vajnoria s množstvom obchodov a prevádzok, Lidl a pod.), priamo v objekte komunitná záhrada, detské ihrisko, v blízkosti pošta, reštaurácie, fitnes centrum, školy, škôlky, policajná akadémia a taktiež skvelé napojenie na diaľnicu.
Parkovanie je zabezpečené na vlastnom vyhradenom vonkajšom parkovacom státi situovanom hneď pri vchode do bytového domu.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44.75 m²
Úžitková plocha44.75 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky