Byt 2 izbový s balkónom, Prešov, Pavlovičovo námestie, 3. posch., 59 m

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
59 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10293x zobrazená v zozname / 688x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

Tureality ponúka na predaj veľký, 2-izbový tehlový byt so zastrešeným balkónom a s výmerou 59 m2, v širšom centre mesta Prešov, na Pavlovičovom námestí. Byt je v pôvodnom zachovalom stave, ktorý ponúka široké možnosti dispozičného riešenia podľa vašich predstáv. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021, vrátane zateplenia minerálnou izoláciou, novej škridlovej strechy, nových rozvodov vody, elektriky (220/380 V), výmeny stúpačiek a kanalizácie.
Nachádza sa na 3. poschodí z 3. Dispozícia zahŕňa vstupnú chodbu, samostatnú kuchyňu, obývaciu izbu, spálňu, samostatné WC a kúpeľňu. V byte sú plastové okná, v izbách parkety, patria k nemu 2 murované pivnice. Orientácia V -Z, kompletné mesačné náklady sú 200,-€. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta, čo poskytuje výbornú dostupnosť ku všetkým občianskym vybaveniam a blízkosť k OC NOVUM. Okolie ponúka park a veľa zelene, čo prispieva k príjemnému bývaniu. PRE VIAC INFORMÁCIÍ A MOŽNOSŤ OBHLIADKY NÁS KONTAKTUJTE NA: Ingrid Marcinová - alebo Ing. Emanuel Marcin - alebo na tel. čísle

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku59 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky