Čadca, Husárik: Exkluzívna príležitosť s úchvatnými výhľadmi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
3064 m²
studňa
nie
230/400V
žumpa
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

78x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto pre výstavbu luxusných rekreačných chát v jedinečnej lokalite? Ponúkame na predaj výnimočný pozemok na kopci Husárik (740 m n. m.), len pár minút od centra Čadce. Tento pozemok poskytuje ideálne podmienky pre výstavbu luxusných a moderných chát, pričom už disponuje všetkými potrebnými povoleniami vrátane pripojenia na elektrinu a projektovej dokumentácie.

Základné informácie:



Plocha pozemku: viac ako 3000 m², možnosť rozdelenia na 4 samostatné parcely.

Cena: Pri rýchlom jednaní možná dohoda.


Voda a odpad: Nutné riešiť vlastným vrtom a septikom, pričom prístup k vode na tomto mieste nie je problém.
Pripojenie na elektrinu: Pripravené pripojky na elektrickú energiu.

Výhody lokality:



Výhľad a scenéria: Pozemok ponúka nezabudnuteľné výhľady na kysuckú prírodu a mesto Čadca.
Blízkosť turistických a rekreačných atrakcií: Okolie ponúka krásne turistické trasy, bežkárske trate a cyklotrasy. Len pár kilometrov je od známeho lyžiarskeho strediska SnowParadise Veľká Rača a obľúbených Veľkých Karlovíc, ktoré sú ideálne pre turistiku, lyžovanie a cykloturistiku. Navyše, priamo v blízkosti sa nachádza Rozhľadňa na vrchu Briava, ktorá poskytne ďalší rozmer turistického zážitku.
Lokalita s limitovaným rozvojom: Vďaka prísnym podmienkam ochrany prírody je táto lokalita jednou z mála, kde je ešte možné stavať. Po tomto projekte už pravdepodobne nebude možné získať povolenie na ďalšiu výstavbu v danej oblasti, čím sa zvyšuje exkluzivita tejto investície.
Komfort a vybavenosť: Blízke chaty sú využívané na rekreačné aj podnikateľské účely. Neďaleko sa nachádza Horský hotel Husárik s wellness službami a bohatou históriou, kde sa kedysi plánovala olympijská dedina.

Investičný potenciál:



Vynikajúca poloha pre výstavbu luxusných chát, ktoré môžu byť využité na súkromné alebo komerčné účely. Táto lokalita priťahuje turistov celoročne a ponúka možnosti na rôzne outdoorové aktivity.

Raritná investičná príležitosť: Vzhľadom na obmedzené možnosti ďalšej výstavby v tejto oblasti je tento pozemok unikátnou príležitosťou na dlhodobú investíciu s vysokou návratnosťou.

Kompletné financovanie: Ponúkame vám možnosť zabezpečiť financovanie prostredníctvom našich finančných poradcov. Pomôžeme vám vybaviť všetky potrebné formality, aby vaša investícia prebehla hladko a bez starostí.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zabezpečte si pozemok v jednej z najexkluzívnejších oblastí Kysúc.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3064 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Orientáciaseverovýchodná
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky