KRÁSNA ŠTÝLOVÁ CHALUPA V LÚČKACH (KÚPELE), KOMPLETNE ZARIADENÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Lúčky
816 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
257.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15051x zobrazená v zozname / 985x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj krásne štýlovo zrekonštruovaný dom v centre obce Lúčky, kde sú aj vychýrené liečebné kúpele. Tento dom je trojpodlažná stavba po kompletnej rekonštrukcii a kolaudácii v 2021-22. Stojí na veľkom pozemku až 816m2, kde okrem neho stojí aj samostatá hospodárska budova (humno) zapísaná riadne na liste vlastníctva. Celý pozemok je veľmi vkusne oplotený s masívnou vstupnou bránou, upravený a udržiavaný, s mladými ovocnými stromčekmi.
Dispozíciu tvoria 3 priestranné svetlé izby (jedna s veľkou slnečnou terasou), veľká obytná kuchyňa s jedálenskou časťou, dve kúpeľne so sprchovým kútom, WC a bidetom, technická miestnosť s práčovňou, komora. Vonku je terasou zastešené posedenie s prípravou na letnú kuchyňu. Bonusom je zachovaná pôvodná klenbová pivnica.
Celý dom a najmä jeho interiér boli vytvorené s veľkým citom a vkusom, v slovenskom etno-štýle, s dôrazom skutočne na každý detail. Použité materiály sú prírodné (masívne drevo, kameň). Starostlivé vyhotovenie s prevahou kvalitnej remeselnej ručnej práce však ukrýva všetky potrebné moderné prvky, ktoré umožňujú pohodlné bývanie: ústredné kúrenie s radiátormi a ohrievanou dlažbou, bidet v každej kúpeľni, satelitný prijímač + televízne rozvody, pripravená kabeláž na kamerový systém. Dom je napojený na všetky IS vrátane kanalizácie a plynu. Kotol kúrenia je kondenzačný a celý dom aj strecha sú poctivo zateplené a drevené okná sú izolačné 3-sklo.
Celkové mesačné náklady na prevádzku domu predstavujú pri 2 osobách max.100€

Neváhajte sa sami presvedčiť o tom, aký estetický zážitok ponúka pobyt v tomto dome. Je vhodný na trvalé bývanie, ale aj ako víkendový dom a vzhľadom k lukratívnej polohe s blízkosťou Liečebných kúpeľov, Aquaparku Bešeňová či Liptovskej Mary - je vhodný aj na prenájom pre dovolenkárov.

Kúpu tohoto rodinného domu je samozrejme možné financovať formou HÚ, s ktorého vybavením Vám ochotne pomôžeme. K dispozícii je energetický certifikát B.

Pre viac informácií kontaktujte:


Eva Henoch Call:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku816 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky