Chalupa pre romantikov v tichom prostredí Štiavnických vrchov.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
80 m²
657 m²
predaj - Chata
139.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5321x zobrazená v zozname / 373x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

Dnes Vám exkluzívne ponúkneme pôvodný banícky domček vo výbornom stave. Dom je okamžite obývateľný priamo stvorený na chalupárčenie.
Atraktívna juhovýchodne orientovaná nehnuteľnosť v krásnom prostredí, v tichej lokalite Štiavnických Baní na hranici s Hornou Rovňou. Súčasťou ponuky je udržovaná a na miestne pomery nezvyčajne rovinatá záhrada v excelentnej kondícii s ovocnými a okrasnými drevinami. Pôvodný kamenný banícky dom bol donedávna celoročne obývaný a je vykurovaný kachľami na drevo. V objekte sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa s WC. Krov je suchý, priestranný a po rekonštrukcii vhodný na ďalšie zobytnenie.
Pozemok v intraviláne ma dobrý prístup autom. Súčasťou je aj prístrešok na drevo. Dom je vyčistený a pripravený pre nového majiteľa.
Chalúpka je napojená na obecnú vodu a elektriku a cestná komunikácia vedie priamo k pozemku, neďaleko taj chov Bakomi, Vindšachta, Evička a aj Klinger.
Nachádza sa len niekoľko 100 metrov od rezortu Salamandra a neďaleko ďalších atraktívnych možností, ktoré ponúkajú Štiavnické vrchy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku657 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky