Chalupa s menším domom na jednom veľkom pozemku v malebnej obci Dedink

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
180 m²
1792 m²
predaj - Rodinný dom
79.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4535x zobrazená v zozname / 409x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

Udržiavaná 75 ročná chalupa a dom z roku 1977 sa nachádzajú v slepej uličke v tichej obci Dedinka.

Sú postavené na veľkom mierne svahovitom pozemku vo výmere 1792 m2, kde šírka pozemku je 22 m a dĺžka 77 m. Veľkou výhodou je, že pozemok je prístupný z dvoch strán a prístupové cesty sú asfaltové.

Chalupa dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, dlhej chodby, komory a zo štyroch izieb. V zadnej časti chalupy je výstup do podkrovia. Do chalupy je zavedená elektrika a plyn. Kúrenie zabezpečujú plynové gamatky. K dispozícii je aj jeden komín.

Menší domček, ktorý bol postavený neskôr pozostáva zo vstupnej predsiene, kuchyne, komory, kúpeľňa spojená s toaletou a z jednej priestrannej izby. V zadnej časti domu sa nachádza samostatná letná kuchyňa a suché WC. Do domu je zavedená voda z obecného vodovodu, plyn a elektrika. Odpady sú riešené do žumpy. Kúrenie zabezpečujú plynové gamatky, ohrev vody elektrický bojler.

Na pozemku sa nachádza garáž s montážnou jamou, pivnica, drevené hospodárske budovy a kopaná studňa. V záhrade je zopár ovocných stromov.

Centrum obce je vzdialená 250 m od domčeka, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Známe termálne kúpalisko v Podhájskej je vzdialené 12 km. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka. Vzdialenosť od okresného mesta Nové Zámky je 32 km. Bratislava je vzdialená 135 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1792 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky