Chalupa v čarovnom prostredí lazov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Stará Huta
170 m²
1612 m²
predaj - Rodinný dom
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2146x zobrazená v zozname / 139x zobrazená detailne / 139x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj zaujímavú nehnuteľnosť v krásnom prostredí lazov pri Starej Hute.
Oblasť pod názvom Sliacka Poľana je osídlená len pár domami a teda vhodná na bývanie pre tých, ktorým vyhovuje pokoj a ticho alebo na chalupárčenie, pokojne aj pre 2 rodiny.
K nehnuteľnosti vedie v poslednom úseku ( asi 2 km od hlavnej asfaltovej cesty) spevnená cesta.
Domy sú podkrovné, postavené z kameňa, prešli pomerne rozsiahlou rekonštrukciou – nové IS, stierky, strecha na jednom z domov.
Prvý dom s výmerou cca 92 m2, je čiastočne podpivničený, vybavený prístreškom. Bočnou stenou je spojený so susedným domom. Je gánkový a pozostáva z 3 miestností – obývačka, kuchyňa, spálňa. V kuchyni je sporák na pevné palivo. Pri kuchyni je kúpeľňa s WC, vaňou a bojlerom s teplou vodou. Má aj pivnicu, v ktorej je rozvod vody s čerpadlom. Voda je dovedená zo studne. Pri dome je predzáhradka s posedením a záhradným grilom. Z tohto horného domu ide vodovod, kanalizácia aj elektrina do spodného domu.
Spodný dom, s vlastným súpisným číslom, s výmerou podlahovej plochy cca 81 m2, tvorí otvorená kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa s WC a na poschodí sú 2 miestnosti .V kuchyni je pec na pevné palivo.
Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca garáž s vydláždením parkovaním pre autá. Na južnej strane tohto domu je prekrytá terasa. Vedľa sú menšie kameňom vydláždené plochy. Na tomto strednom pozemku sú jablone, černicové a ríbezľové kríky. Sú tam plochy na pestovanie zeleniny a trávnika. Súčasťou predaja je aj pozemok nachádzajúci sa nižšie vedľa prístupovej cesty, ktorý je oplotený a slúži ako záhrada a sad. Prostredie dvora je udržiavané, na dvore je terasa na príjemné posedenie s rodinou a priateľmi. Okolie nehnuteľnosti tvorené krásnou prírodou, lesmi a lúkami ideálne na nekonečné prechádzky, hubárčenie a podobne.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1612 m²
Úžitková plocha170 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky