CHARIZMATICKÝ DOMOV vo výbornej lokalite!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Samoty
360 m²
623 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

358x zobrazená v zozname / 33x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj krásny, charizmatický 6 izbový rodinný dom s nádherne upraveným pozemkom so zastavanou plochou 190m2. Dom sa nachádza na 623m2 nádherne upravenom, slnečnom pozemku a situovaný je v meste Púchov, časť nazývaná „Samoty“.

Dispozícia 9 ročnej tehlovej novostavby je ideálne a prakticky premyslená:


Garáž: komfortne si zaparkujete v garáži (35,22m2) dve autá a suchou nohou vkročíte do domu

Pivnica: dom je čiastočne podpivničený. Do pivnice sa dostanete priamo z domu, ale taktiež aj z vonku. Pivnica je rozdelená na práčovňu, technickú miestnosť, skladovaciu miestnosť a hraciu miestnosť s pingpongovým stolom

Prízemie: vstupná chodba, hosťovská izba (môže byť pracovňa alebo spálňa), kúpeľňa so sprchovým kútom a s WC. Dominantou domu je krásne otvorený priestor priestrannej kuchyne elegantne prepojenej s jedálňou a obývacou izbou s krbom.
Celé otvorené prízemie vytvára ideálne centrum pre Váš veľkolepý rodinný život. Z obývačky sa dostanete na krásnu terasu (30,25m2) s prepojením na záhradu.

Poschodie: priestranná spálňa s balkónom a so šatníkom ideálne orientovaná na východ, 3x detská izba – každá detská izba má svoj priestranný šatník, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC

Poval: ponúka priestor na uloženie sezónnych vecí

Technické informácie:


Dom je postavený z tehly Porotherm 44 + 10cm zateplenie. Fasáda je z časti obložená kvalitným RUSTIQUE obkladom. Okná v dome sú plastové 3sklá (7 komorové), strešná krytina Nelskamp, zdroj vody je studňa a odpad je riešený žumpou(12m3). V budúcnosti (cca 3roky) s možnosťou napojenia na mestskú vodu a kanalizáciu (potvrdené mestom Púchov). Podlahové teplovodné kúrenie je zabezpečené komfortne – tepelným čerpadlom. Pri výstavbe domu boli použité kvalitné materiály. Úžitková plocha domu je 360m2. Prístupová cesta je celoročne udržiavaná.

Čo Vás poteší:


• JABLOTRON – zabezpečovací systém
• Predpríprava na kamerový systém, predpríprava na solárne panely. V dome je centrálny vysávač ELEKTROLUX a filter na úpravu vody

• Výborná orientácia domu východ – západ


• Podľa Feng Shui výborné umiestnenie domu – za domom les, pred domom voda
• V kuchyni varné centrum talianskej značky STEEL
• Dom sa predáva kompletne zariadený vrátane kuchynskej linky, nábytku, TV, pračky, sušičky, sedenia na terase, pingpongového stola

• Celý pozemok je oplotený


• Máte viac áut? Žiadny problém – v garáži zaparkujete dve autá a taktiež pred domom ďalšie dve autá

Najväčšími benefitmi domu sú:


• Kúsok do mesta a zároveň blízkosť lesa
• Priestrannosť a veľkoleposť domu

• Kvalitné stavebné materiály


• Krásne upravené okolie domu
• Na údržbu veľkosťou veľmi praktický pozemok

Výhody:


Viacerí experti na investovanie do nehnuteľnosti tvrdia, že pri kúpe nehnuteľnosti je najdôležitejšia LOKALITA, LOKALITA, LOKALITA. Je to pravda! Tento DOMOV Vám ponúka ideálnu vzdialenosť aby ste „večnosť“ nestrávili v aute za občianskou vybavenosťou (práca, škôlka, škola, krúžky, atď.) Zároveň Vám ponúka tiché prostredie pre pokojné bývanie pod lesom s veľkými možnosťami na prechádzky, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie.

Môj tip:


Ideálne bývanie pre mladú, aktívnu rodinku, kde každý člen rodiny potrebuje a ocení svoj priestor a zároveň uvíta novostavbu zariadeného rodinného domu. Praktický pozemok Vám poskytne potrebný priestor pre denný relax a zároveň Vám nezoberie veľa vzácneho času na jeho údržbu, ktorý môžete venovať svojej rodine.
Ak hľadáte dom s možným okamžitým nasťahovaním, s praktickým pozemkom na údržbu s výbornou dostupnosťou občianskej vybavenosti ako aj široké možnosti športového vyžitia či relaxu v prírode - ste na správnej adrese!

Pre podnikavcov:


Vzhľadom na svoju lokalitu môže byť dom aj ideálnym sídlom pre firmu, ktorá ocení výbornú dostupnosť do mesta. Možno ako myšlienku posuniem v tejto rozrastajúcej sa lokalite otvoriť cukráreň, kaviarničku s detským kútikom,...

Určite odporúčam a teším sa na obhliadku s Vami!


V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku623 m²
Zastavaná plocha190 m²
Úžitková plocha360 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky