Chata na predaj - Cemjata, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
40 m²
437 m²
pôvodný
studňa
nie
230V
žumpa
predaj - Chata
55.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1013x zobrazená v zozname / 114x zobrazená detailne / 114x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária 3 ON REAL ponúka exkluzívne na predaj rekreačnú chatu s pozemkom v Prešove na Cemjate.

Chata leží na pozemku o výmere 437m2. Prístup k chate vedie cez spevnenú prístupovú cestu a je pripojená na všetky potrebné inžinierske siete t.j. elektrina, voda – studňa a žumpa. Kúrenie zabezpečuje kachľová pec.

Výstavba prebehla v roku 1982, na liste vlastníctva je vedená ako rekreačná chata s prideleným súpisným číslom. Je plne funkčná a maximálne zachovalá (viď. fotografie). V septembri bola strecha natretá hydroizolačným náterom. Má 2 podlažia (prízemie, poschodie) s celkovou úžitkovou plochou približne 40m2. Na prízemí na nachádza terasa, kuchynský kútik, obývačka, izba a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Poschodie tvorí spiaca časť, odkiaľ je možný výstup na terasu s plochou 12m2. Chata je čiastočne podpivničená.

Chata je situovaná na slnečnom mieste s dobrým dopravným napojením do mesta Prešov (autom cca 8 min do centra mesta). Atraktivitu tejto nehnuteľnosti dodáva predovšetkým jej lokalita – veľmi tiché prostredie a krásna príroda v celom okolí, k lesu to máte približne 20m. Prostredie chaty odporúčame využiť predovšetkým na turistiku, hubárčenie alebo jednoduché chatárčenie.

Kupujúcemu pomôžeme s vybavením financovania na kúpu predmetnej nehnuteľnosti.

BLIŽŠIE INFORMÁCIE telefonicky alebo mailom



Kontaktná osoba JUDr. Ján Onofrej

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku437 m²
Úžitková plocha40 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky