Chatka s krásnym výhľadom, Mojšová Lúčka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
420 m²
3
čiastočne prerobený
žumpa
predaj - Chata
60.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4422x zobrazená v zozname / 246x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj záhradnú chatku s krásnym výhľadom, ktorá sa nachádza v peknej a tichej záhradkarskej oblasti v Mojšovej Lúčke.

Chatka je postavená na pozemku o výmere 420m2 a samostatná chatka ma výmeru 20m2.

Záhradná chatka je trojpodlažná s dostatkom priestoru. Dispozične pozostáva zo zníženeho poschodia kde sa nachádza kuchynka,špajza, toaleta a úložní priestor. Na vyvýšenom poschodí sa nachádza uzavretá terasa a vstup do chatky kde sa nchádza obývačka s pieckou a výstupom na najvyšie 3 poschodie. Na najvyššiom poschodí v podkroví sa nachádza izba ktorá bola využívana na spanie.

Chatka je múrovaná a ostáva zariadená.



Chatka je napojená na elektrickú energiu, taktiež je napojená na užitkovú vodu ktorá je k dispozícií počas celého letného obdobia a užitková voda je dovedená aj do chatky. V obývačke je piecka na vykurovanie a odpad je riešený žumpou.

Záhrada je tvorená kaskádovými záhonmi, na ktorých sú rôzne ovocné stromy a iné. Na pozemku sa nachádza drevený prístrešok s hojdačkou, posedením a betonovým grilom, ďalej sa na pozemku nachádza drevená búdka ktorá slúžila na odkladanie zahradkarských potrieb.

O záhradu a chatku bolo vždy dobre postarané čo sa odráža na jej kráse a stave.

Celý areál záhradkarskej osady je uzavretý a vstup je cez automatickú bránu pomocou telefoného čísla. Chatka s pozemkom je oplotená a na pozemku chatky je vlastné vyhradené parkovacie miesto.

Táto nehnuteľnosť má krásny výhľad a je vhodná pre oddych či rekreáciu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha420 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kanalizáciažumpa
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky