Znížena cena - Na predaj chata v Belej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Belá
285 m²
285 m²
1
3
studňa
áno
žumpa
predaj - Chata
79.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

39485x zobrazená v zozname / 1789x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent Žilina. Ponúkam Vám na predaj nádhernú chatu v malebnom prostredí obce Belá. Táto útulná nehnuteľnosť je perfektným útočiskom pre všetkých, ktorí hľadajú pokoj, súkromie a blízky kontakt s prírodou.
Chata disponuje praktickou dispozíciou, ktorá zahŕňa kuchyňu so vstupom do kúpeľne s WC a sprchou, spoločenskú miestnosť spojenú s jedálenským kútikom. V chladnejších dňoch sa môžete zahriať pri peci alebo krbe na tuhé palivo, ktorý sa nachádza priamo v obývacej miestnosti. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne, ktoré poskytujú dostatok súkromia a pohodlia pre majiteľov a ich hostí.
Jednou z najväčších výhod tejto chaty je jej umiestnenie. Nachádza sa v nádhernom lesnom prostredí, priamo pri potoku, ktorý dodáva okoliu nezameniteľnú atmosféru. Vďaka absencii susedov v blízkom okolí si budete môcť vychutnať absolútny pokoj a súkromie. Prístup k chate je zabezpečený asfaltovou cestou, takže sa nemusíte obávať problémov s dostupnosťou.
Chata je v dobrom stave vďaka pravidelnej starostlivosti súčasného majiteľa. Je plne elektrifikovaná vďaka fotovoltaickým panelom, ktoré zabezpečujú ekologickú a úspornú prevádzku. Nehnuteľnosť má vlastný zdroj pitnej vody a žumpu, čo zabezpečuje komfort a nezávislosť aj v odľahlejšom prostredí.
Na pozemku nájdete aj altánok, ideálny na posedenie s rodinou a priateľmi počas teplých letných večerov. Súčasťou pozemku je aj latrina a malebné jazierko, kde súčasný majiteľ choval ryby, čo dodáva celému prostrediu ešte väčšie čaro.

Táto chata je ponúkaná za cenu 89 000 eur.


Neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť vlastniť kúsok raja v lone prírody. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Rád vám poskytnem ďalšie detaily a zodpoviem všetky Vaše otázky. Volajte na alebo

Tešímm sa na Váš záujem a verím, že táto chata bude pre Vás tým pravým miestom na oddych a relax v objatí slovenskej prírody.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku285 m²
Celková rozloha285 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky