Znížená cena - na predaj tradičná Drevenica - osada Kvočkovci Terchová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Terchová
Ulica.: Kvočkovci
75 m²
208 m²
1
2
nie
nutná rekonštrukcia
nie
nie
predaj - Chata
48.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

279x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent ponúka jedinečnú príležitosť vlastniť tradičnú drevenicu v malebnom prostredí pri potoku v katastrálnom území Terchová osada Kvočkovci.
Táto autentická drevenica je ideálnym útočiskom pre milovníkov prírody a tradičného vidieckeho života. S rozlohou zastavanej plochy 50 m² a pozemkom o výmere 208 m²,
táto drevenica ponúka nekonečné možnosti a potenciál.
Dom je podpivničený s kamennou pivnicou o rozlohe 25 metrov štvorcových, ktorá slúži ako úložný priestor a poskytuje stabilnú teplotu pre vaše potreby. Na prízemí nájdete dve priestranné miestnosti, ktoré môžu slúžiť ako izba a kuchyňa. Vykurovanie je zabezpečené pevným palivom, čo prispieva k autenticite a príjemnej atmosfére drevenice.
Podkrovie predstavuje priestor, ktorý je možné prerobiť na dve spálne podľa vašich predstáv a potrieb. Táto možnosť poskytuje dostatok priestoru pre rodinu či hostí. Drevenica bola postavená v roku 1946 a je napojená na elektrickú energiu, čo vám zabezpečuje pohodlné bývanie.
Táto tradičná drevenica je v pôvodnom stave a vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Avšak jej potenciál je nesmierne veľký a poskytuje vám možnosť vytvoriť si vlastný domov podľa vašich predstáv a vkusu. Vzhľadom na stav drevenice je možné riešiť kanalizáciu vlastnou čističkou odpadových vôd alebo žumpou.
Pripojenie na vodu je možné riešiť vŕtanou studňou alebo pripojím na obecnú vodu ktorá je cca 80 m vzdialená. V súčasnosti je WC riešené formou Latríny.
Na pozemku pri dome sa nachádza drevená Šopa ktorá je momentálne využívaná na odkladanie náradia a uskladnenie dreva.
Ďalej je súčasťou predaja pozemok o výmere 60 m² v ktorom má majiteľ jednu polovičku.
Okrem toho sa táto drevenica nachádza v krásnom prostredí s príjazdovou komunikáciou vo vlastníctve obce ktorá končí 70 m od domu a ďalej sa ide ku drevenici po ceste v súkromnom vlastníctve. Pre milovníkov prírody je tu možnosť relaxovať a užívať si pokojné chvíle v blízkosti prírody a potoka.
Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vlastniť autentickú tradičnú drevenicu v úžasnom prostredí Terchovej.

Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky vlajte na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku208 m²
Zastavaná plocha50 m²
Celková rozloha208 m²
Úžitková plocha75 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Vodanie
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetnie
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Garážnie
Postavené zdrevostavba
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky