Chatka s rozsiahlou záhradou v lone prírody pri mlynskom náhone v Nový

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
50 m²
1079 m²
predaj - Chata
47.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1597x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

Táto murovaná chatka sa nachádza v krásnom a tichom prírodnom prostredí za Štrandom pri Mlynskom náhone v Nových Zámkoch.

Je postavená na pozemku o rozlohe 1079 m2, kde šírka pozemku je 10 m a dĺžka 108 m.

V prednej časti pozemku je postavená chatka, za chatkou je vinica, kde je cca 350 koreňov viniča (rizling, chardonnay, frankovka modrá) za vinicou je záhrada na pestovanie zeleniny za touto záhradkou sa nachádzajú ovocné stromčeky (slivky, marhule, broskyne, jablone, hrušky). V strednej časti pozemku sa nachádza záhradný domček a menšia pivnica na uskladnenie zeleniny. Na konci pozemku je mlynsky náhon.

Chatka z roku 1980 je ideálna na rekreačné účely pre milovníkov prírody, rybolovu a oddychu. Dispozične pozostáva z jednej priestrannej miestnosti, z komory, z menšej prístavby odkiaľ sa dá dostať do podkrovia a taktiež do pivničnej miestnosti. Táto prístavba z roku 1990 a podkrovie sa dajú z obytniť a tak tu vzniknú ďalšie obytné priestory.

Vybavenie:


- Elektrina: 220/380
- Voda: studňa
- Kúrenie: na tuhé palivo a elektrické ohrievače

Výhody:


- Krásne a pokojné prírodné prostredie s priamym prístupom k Mlynskému náhonu
- Blízkosť rieky Nitra a možností na turistiku, rybolov, cyklistiku
- Dobrá dostupnosť do centra Nových Zámkov

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1079 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky