Čiastočne rekonštruovaný 3-izbový rodinný dom s peknou záhradou, Malac

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
100 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
224.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6365x zobrazená v zozname / 484x zobrazená detailne / 221x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj čiastočne rekonštruovaný 3-izbový rodinný dom v širšom centre Malaciek. Dom sa nachádza na na pozemku s výmerou 657 m2 a má obytnú plochu 110 m2.
Dispozícia: zádverie, chodba, kúpeľňa so sprchou a wc, obývacia izba s kuchynskou časťou, veľká spálňa a menšia izba. V podkroví je možné vybudovať ďalšie dve obytné izby.

Rodinný dom prešiel v roku 2019 čiastočnou rekonštrukciou, kedy boli realizované stavebné úpravy: pod obvodovým murivom bola dodatočne riešená vodorovná hydroizolácia, urobená nová elektroinštalácia, rozvody vody, osadené elektrické konvektory, piecky na tuhé palivo, nová kuchynská linka, nová kúpeľňa so sprchovým kútom a nový ohrievač TÚV so zásobníkom, nové podlahy a omietky.

Technické informácie: základy domu sú betónové s novou vodorovnou hydroizoláciou, zvislé nosné konštrukcie sú murované z tehál v skladobnej hrúbke 30-40 cm, deliace priečky tehlové, stropy s rovným podhľadom drevené trámové, strecha drevený krov sedlovej strechy s krytinou z pálenej a betónovej škridle, klampiarske práce z pozinkovaného plechu, úpravy vonkajších povrchov fasádne vápenno-cementové omietky bez zateplenia, úpravy vnútorných povrchov hladké omietky, vnútorné obklady kúpeľne a časti kuchyne, podlahy v obytných miestnostiach (okrem kuchyne kde je dlažba) veľkoplošné laminátové podlahy. Ostatné miestnosti - keramické dlažby. V kuchyni je kompletná kuchynská linka so sporákom s elektrickou rúrou a keramickou platňou, chladnička. Okná drevené zdvojené s trojvrstvovým zasklením. Dvere drevené, čiastočne presklené s drevenými obložkovými zárubňami.

Ochotne Vám bezplatne poradíme s financovaním tejto nehnuteľnosti. Prosím, v prípade záujmu o ďalšie informácie, alebo o obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte call centrum alebo mailom Anna Miškerníková na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku100 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky