Novostavba 4-izbového rodinného domu v Malých Levároch, 140 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malé Leváre
140 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
259.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

625x zobrazená v zozname / 80x zobrazená detailne / 30x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v Malých Levároch. Dom je v stave holodom, má úžitkovú plochu 140 m2, nachádza sa v novovybudovanej časti obce a je postavený na pozemku s rozlohou 605 m2. Dispozícia domu: vstupná chodba, obývacia izba s kuchynskou časťou a s výstupom na terasu (26 m2), tri priestranné a slnečné nepriechodné izby. V kúpeľni je predpríprava na vaňu, sprchovací kút a wc. Zo vstupnej chodby je prístupný šatník a samostatné wc s umývadlom. Cez technickú miestnosť je prístupná garáž pre jedno auto.
V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vypracovanie kúpnych zmlúv naším právnikom a provízia za sprostredkovanie. Ochotne Vám bezplatne poradíme s financovaním tejto nehnuteľnosti. Prosím, v prípade záujmu o ďalšie informácie, alebo o obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte call centrum alebo mailom Anna Miškerníková na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku140 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky