Rezervované - Dizajnovo zariadený 3 izbový byt s veľkým balkónom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
70 m²
predaj - 3-izbový byt
168.750,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2279x zobrazená v zozname / 214x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj dizajnový kompletne zariadený 3 izbový byt vo výbornej lokalite plnej zelene.

Kompletná rekonštrukcia tohto bytu bola ukončená 6/2024 a vy sa môžete stať jeho prvým vlastníkom.

Podlahová plocha bytu je 68 m2 ,čo poskytuje páru ,alebo rodinke s dieťaťom dostatok komfortu a pohodlia. Nachádza sa na 2/7 poschodí s výťahom v zrekonštruovanom bytovom dome.

Dizajn a premyslená dispozícia tohto bytu vás zaujme ihneď ako vstúpite do priestrannej vstupnej chodby. Samostatná toaleta s úložným miestom je samozrejmosťou. Kúpeľňa je pomerne priestranná a nachádza sa v nej vaňa. Obývacia izba je veľmi pekne prepojená s jedálňou a kuchyňou, odkiaľ máte priamo pri varení obeda krásny výhľad na Zobor a zeleň v okolí bytovky. Obe zo spální majú svoj vlastný šatník. Hlavná spálňa má 20 m2 s už zariadeným walk- in šatníkom. Menšia z izieb má tiež zariadený vstavaný šatník a môžete z nej mať buď detskú izbu, pracovňu ,alebo hosťovskú izbu a je z nej východ na veľký prekrytý balkón.

K bytu prislúcha taktiež pivnica.



Byt je po kúpe ihneď voľný na užívanie.

Lokalita: Alexyho ulica je veľmi obľúbená lokalita vzhľadom na bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu, kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti (škola, škôlka, obchody, MHD) a taktiež veľmi dobrý výjazd na diaľnicu.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119887



Cena: 168 750€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky