Dom len pár minút od Banskej Bystrice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
150 m²
230 m²
predaj - Rodinný dom
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1041x zobrazená v zozname / 84x zobrazená detailne / 84x zobrazená detailne tento mesiac

Dom, aj na LV vedený ako RD, pri Banskej Bystrici leží v krásnom horskom prostredí. Sú tu dve podlažia a vyvýšený suterén. Na prízemí je kuchyňa, spoločenská miestnosť s krbom kúpeľňa a wc. Štyri menšie spálne sú na poschodí. Na povale je ešte veľmi pekný priestor, ktorý môže slúžiť okrem odkladacieho priestoru napríklad ako herňa pre deti. Vo vyvýšenom suteréne je technická miestnosť, sauna, sprcha a veľká spoločenská miestnosť s krbom. K domu patrí aj pozemok v prenájme od pasienkovej spoločnosti. Parkovanie je priamo pred domom. Za domom je altánok s krbom a dreváreň.
Dom je vhodný aj ako chata na prenájom, nakoľko do najbližšieho lyžiarskeho strediska je odtiaľto naozaj len pár minút autom.
Krajské mesto Banská Bystrica je v dosahu 10 minút.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku230 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky