DOM v Zubáku na bývanie alebo ako víkendový dom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Zubák
100 m²
624 m²
predaj - Rodinný dom
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1052x zobrazená v zozname / 104x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj rodinný dom v obci Zubák, ktorá je čoraz viac vyhľadávanou a žiadanou lokalitou ako na bývanie tak aj na rekreovanie. Dom sa nachádza v tichej ulici na pozemku o výmere 624 m2 s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.

Dispozičné riešenie:


Prízemie: garáž (3,3 x 5m), pivnica (2,6m x 5m)
Poschodie: vstupná chodba so schodmi do podkrovia, chodba, kuchyňa, špajza, obývacia miestnosť, izba, kúpeľňa s WC, 2 x skladový priestor
Podkrovie: vstupná chodba, obývacia miestnosť, 1 x izba s výstupom na terasu, 1 x izba s výstupom na balkón, kúpeľňa (v podkroví domu bola začatá rekonštrukcia, ktorú si vie nový majiteľ dokončiť podľa svojich predstáv)

O dome:


V dome z roku 1976 bola v roku 2019-2021 začatá rekonštrukcia podkrovia (nové plastové okná, stierky, nová elektrika), ktorú si nový majiteľ môže dokončiť podľa vlastných predstáv. V cene domu je aj obklad, rohová vaňa a sanita na dokončenie kúpeľne. Prízemie domu je v pôvodnom stave.

Čo by Vás mohlo zaujímať:


• Prístupová cesta je asfaltová, celoročne udržiavaná
• Zdroj vody je obecná voda

• Odpad je riešený žumpou


• Kúrenie na prízemí je zabezpečené kotlom na tuhé palivo a krbovými kachľami, zároveň v podkroví v rámci rekonštrukcie je predpríprava na elektrické podlahové kúrenie
• Zastavaná plocha domu je cca 100m2
• Súčasťou pozemku je garáž (34m2) a hospodárska budova

V obci je občianska vybavenosť: základná a materská škola, potraviny, športové ihrisko, kostol, krčma..

Vzdialenosť do Lednické Rovne: 12 km


Vzdialenosť do mesta Púchov: 18 km

Výhody:


Prostredie prináša novému majiteľovi priestor na naozaj veľmi širokú realizáciu. Pretože dom je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň môže byť využívaný aj ako víkendový domček.

Môj tip:


Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta – TU ste na správnej adrese!

Teším sa na nových majiteľov!


V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku624 m²
Zastavaná plocha100 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky