Domček v obľúbenej turistickej lokalite pod Tribečom vhodný na rekreač

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Kostoľany pod Tribečom
151 m²
734 m²
predaj - Rodinný dom
65.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

798x zobrazená v zozname / 74x zobrazená detailne / 74x zobrazená detailne tento mesiac

Ak si túžite oddýchnuť a tráviť Vaše voľné chvíle po náročných dňoch v pokojnom prostredí tak tento domček je ideálny pre Vás. Hľadá si nových majiteľov a taktiež skvelých nových susedov pre susedný vidiecky domček, ktorý je rekreačne využívaný na spoločnom dvore.

K domu, ktorý sa predáva prislúcha hneď za domom samostatný pozemok o rozlohe 191m2 vhodný na posedenie alebo malú záhradku. Sú z neho príjemné výhľady na kopce a okolie. Súčasťou predaja je spoločný pozemok o rozlohe 863m2 a tiahne sa popri dome až do zadnej časti záhrady, z ktorej je zvlášť vstup nespevnenou príjazdovou cestou. Dom je osadený vo veľmi peknom prostredí v strede tichej neprechodnej obce Kostoľany pod Tribečom. Na pozemku sa nachádza menšia letná kuchyňa, dreváreň a veľká kôlňa.

Dom je postavený z nepálenej tehly a je rozdelený na dve časti. V prvej časti je menšia kuchyňa, špajza a izba. Hlavná časť domu pozostáva z predsiene z 3 veľkých izieb, menšej izby, kúpeľne a miestnosti, kde sa nachádza darling na studňu. Je napojený na studňu, elektriku a plyn. Ďalšia studňa je využívaná na polievanie záhrady. Na kúrenie sú využívané plynové gamatky. Toaleta sa využívala vonku ako za starých čias :)

Prostredie v okolí je ideálne na prechádzky, turistiku, vyvetranie si hlavy v tomto rušnom svete.
V obci je prameň s pitnou vodou, ktorý má veľmi dobrú kvalitu. Dom je ideálny pre ľudí, ktorí nie sú nároční na svoje súkromie a nebudú im prekážať veľmi dobrí susedia v spoločnom dvore.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku734 m²
Úžitková plocha151 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky