Drevenica s novou strechou a novými IS prípojkami na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
60 m²
799 m²
predaj - Rodinný dom
55.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9707x zobrazená v zozname / 713x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

Drevenica pod Salatínom v obci Ludrová je situovaná v centre obce. Má nový krov, krytinu, strešné okná, nový komín a novú elektrickú prípojku. Napojená je na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrinu. Vodovodná a kanalizačná prípojka sú 15 rokov staré. Nehnuteľnosť pozostáva z kuchyne, dvoch izieb a neobývaného podkrovia. Drevenica stojí na vysporiadanom pozemku s rozlohou 63m2. Dvor okolo drevenice je v podielovom spoluvlastníctve. Má rozlohu 67m a majitelia z toho vlastnia podiel vo veľkosti 1/2. Za drevenicou sa nachádza aj pozemok v 1/1 ktorý má rozlohu 16m2.
K drevenici sa predávajú aj pozemky a podiely na okolitých pozemkoch, ktoré sú oproti - cez cestu. Jedná sa o záhradu s rozlohou 50m2, ovocný sad s rozlohou 460m2 a podiely na ďalších pozemkoch s rozlohou 177,5m2. Podrobnejšie info. po telefóne.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku799 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky