Rodinný dom so slnečným pozemkom 702m2 Liptovská Osada

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
702 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1292x zobrazená v zozname / 117x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rodinný s garážou na slnečnom pozemku 702m2 v tichej časti obce Liptovská Osada. Dvojpodlažný rodinný dom so zastavanou plochou 120m2,je priebežne rekonštruovaný: výmena okien, 2x kúpeľňa, 2x toaleta, 2x kuchyňa, 4 izby, podlahy plávajúce laminát. Dom je vhodný pre dvojgeneračné bývanie,vrchné podlažie má samostatný vchod. Kúrenie a teplú vodu zabezpečuje 3 ročná pec so zásobníkom na ECO hrášok. Na pozemku je drobná stavba, skleník aj altánok. Záhradka je udržiavaná. Liptovská Osada je vzdialená 17km od Ružomberka. Leží v horskom prostredí Nízkych Tatier. Je známa vodným svetom v rekreačnom rezorte Gothal. Z Ružomberka vedie popri rieke Revúca cyklotrasa až do Korytnice. Energetický certifikát nebol predložený.
K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.

Kontakt:, Mail:



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku702 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky