EUROVEA TOWER – Luxusný apartmán s krásnymi výhľadmi na hrad

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
58.7 m²
45
14
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.400,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

25x zobrazená v zozname / 65x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na prenájom luxusný 2-izbový apartmán v prestížnej rezidencii Eurovea Tower, ikonickej stavbe bratislavského nábrežia a v prvom slovenskom mrakodrape. Projekt poskytuje vysoký štandard bývania pre rodiny i jednotlivcov. Napriek bohatému občianskemu vybaveniu si zachováva pocit súkromia a bezpečia. Bývanie je prepojené s pestrým spoločenským, kultúrnym aj športovým životom, ktoré ponúka dunajské nábrežie a blízke nákupné centrum.

Ponúkaný apartmán sa nachádza na 14. poschodí. Disponuje podlahovou plochou 67 m2. Z celkovej plochy predstavuje podlahová plocha bytu 58,70 m2 a loggia o výmere 8,30 m2. Juhozápadná orientácia ponúka nádherné výhľady na Dunaj a Bratislavský hrad. Byt je krásne vzdušný, svetlý a doladený do najmenších detailov.
Dispozičné riešenie je veľmi príjemné i praktické. Pozostáva zo vstupnej predsiene s walk-in šatníkom, z priestrannej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálňa, z kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Vstup na lodžiu je z každej izby. Ponúkaný byt je kompletne zariadený vo vysokom štandarde. Úložné priestory a kuchynská linka je zhotovená na mieru vrátane vstavaných spotrebičov, bezpečnostné dvere, veľkoformátové hliníkové okná s exteriérovým tienením, klimatizácia, TV, práčka či zasklená lodžia sú tu úplnou samozrejmosťou. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 4 m2.

SPOLOČNÉ PRIESTORY - vstupná lobby s recepciou, security služba 24/7, kamerový systém, 4 rýchlovýťahy s inteligentným systémom riadenia chodu, prechod suchou nohou do nákupnej galérie Eurovea.

Nájomné nezahŕňa poplatok za energie je vo výške 250,-EUR (platba extra).

Lokalita ponúka bývanie v novovybudovanej časti bratislavského downtown-u, na nábreží Dunaja. Priama dostupnosť do centra a všetky výhody, ktoré život v meste ponúka sú tu samozrejmosťou. Galéria Eurovea je dostupná suchou nohou, kde nájdete množstvo obchodov, reštaurácii či služieb. Za kultúrou môžete ísť do novej budovy Slovenského národného divadla, ktoré je vzdialené len pár metrov. V pešej dostupnosti sú aj MHD zastávky.

Táto ponuka je vhodná pre klienta s dynamickým životným štýlom, ktorý hľadá mestské bývanie s maximálnym komfortom a dostupnosťou.

Follow the Rivers find your home..


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha58.7 m²
Poschodie14
Počet poschodí45
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky