METROPOLITAN │Praktický 2i byt v skvelej lokalite na prenájom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Šancová
75 m²
6
1
2
prenájom - 2-izbový byt
650,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

600x zobrazená v zozname / 140x zobrazená detailne / 140x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │Praktický 2i byt v skvelej lokalite na prenájom

Byt sa nachádza na druhom poschodí zo šiestich v budove bez výťahu
Pred bytovým domom je možnosť parkovania. Byt sa nachádza na ulici Šancová v pamiatkovo chránenom bytovom dome UNITAS.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený a ponúka dve nepriechodné miestnosti a samostatný kuchyňu s jedálenským priestorom a špajzou. V priestrannej kúpeľni sa nachádza vaňa. Byt je kompletne vybavený elektrospotrebičmi a klimatizovaný. Vstup do bytu je zo zasklenej pavlače, ktorá je využiteľná aj ako predsieň s úložným priestorom.

Byt je vzdialený 4 min. pešej chôdze od MHD Račianske mýto a 15 min. pešej chôdze od Hlavnej železničnej stanice. V blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť. Tržnica (4 min), nákupné centrum OC Central (5 min) v bezprostrednej blízkosti sa tiež nachádza lekár, lekáreň, pošta, supermarket, kaderníctvo, obchody, reštaurácie, banky, fitness, wellnes. Byt je príjemne dispozične riešený zo vstupnej chodby je vstup do priestrannej obývacej miestnosti s kuchynským kútom, oddelená spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa s WC, sprchovým kútom, kúpeľňovým nábytkom a automatickou práčkou.

Voľné od 1.10.2024

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb2
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Zariadeniezariadený

Vaše hodnotenie ponuky