EXKLUZÍVNE – 4 IZB. RODINNÝ DOM, HVIEZDOSLAVOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
Ulica.: Rumančeková
147.5 m²
2
4
nie
verejný vodovod
nie
230V
áno
predaj - Rodinný dom
207.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

465x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ViNi real Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Hviezdoslavov, Rumančeková ulica, časť Slnečné záhrady iba 20 km od hlavného mesta Bratislava.

Nehnuteľnosť je súčasťou dvojdomu. Kolaudácia prebehla v Novembri 2018.

Celková výmera pozemku 147,50 m2, obytná plocha domu (bytu) 89 m2 + záhrada 51 m2 + dvor 35 m2, zastavaná plocha domu 61,50 m2

DISPOZÍCIA:


0.NP - rozloha 49,85 m2: Do domu sa vstupuje z vlastného dvora kde môžete parkovať 2 autá. Dom pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatná toaleta s umývadlom, kuchyňa s jedálňou, technická miestnosť, priestranná obývačka s prechodom na terasu a do záhrady.
1.NP - rozloha 39,15 m2: Po schodisku sa zo spodnej chodby dostanete na 1. poschodie kde Vás privíta priestranný šatník, kúpeľňa spojená s toaletou, a tri (3) nepriechodné spálne.

VYBAVENIE:


Súčasťou domu sú bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere, plastové okná s izolačným trojsklom vrátane vnútorných žalúzií, interiérové dvere a zárubne, laminátové podlahy, okrasné lišty, elektrické podlahové kúrenie, elektrický bojler pre ohrev TÚV, kúpeľňa (vrátane dlažby, obkladov, vaňa, umývadlo, batérie, WC), vypínače, zásuvky, stierky. Dom je vybavený predprípravou pre bezpečnostné zariadenie – alarm. Z hľadiska stavebno-konštrukčného je stavba založená na železobetónových základových pásoch, spojených železobetónovou doskou. Nosné murivo je murované z tehál POROTHERM(380mm) so zateplením polystyrénom(140mm). Sedlová strecha, krytina – škridla MEDITERAN.

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená tak ako je na fotkách.Nehnuteľnosť má certifikát energetickej hospodárnosti triedy A čo znamená maximálnu mieru zateplenia.

Obec Hviezdoslavov sa nachádza iba 20 km od Bratislavy a 5 km od mesta Šamorín. Dostupnosť do obce je cez rýchlostnú cestu R7 či rýchlovlakom RegioJet, ktorý premáva na trase Bratislava-Komárno. Železničná stanica je vzdialená 900m.

Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako materská škola, potraviny, pizzeria, rodinné centrum Tik Tak, jazdecký klub. V blízkej dostupnosti obce sa nachádza športové zariadenie X-Bionic, hrádza-cyklistika, vodné športy, termálne kúpaliska.
Hlavným benefitom je výborná dopravná dostupnosť na hlavné cestné ťahy a diaľnicu.

Cena nehnuteľnosti je 207.000EUR, ktorá zahŕňa kompletný právny servis a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu.


Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s naším hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle .



Obhliadky sú možné kedykoľvek a po dohode aj cez víkend.

Plníme naším klientom sny už 19 rokov.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku147.5 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky