Exkluzívne bývanie v lone prírody - Demandice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Demandice
136 m²
2083 m²
predaj - Rodinný dom
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7986x zobrazená v zozname / 483x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

V nádhernom, tichom prostredí, ďaleko od rušnej hlavnej cesty a niekoľko km od obce Demandice, je v doline na predaj rodinný dom, s rozsiahlym pozemkom. Nehnuteľnosť prešla kompletnou, rozsiahlou rekonštrukciou a ešte sa stále zveľaďuje a skrášľuje. Dom má 4 miestnosti, kúpeľňu s wc, špajzu a priestrannú kuchyňu spojenú s jedálňou, kde sa nachádza aj krb. Podkrovie je predpripravené na bývanie, no má prístup len po vonkajších schodoch, čo na druhej strane zabezpečuje úplné súkromie. Na dvore sa nachádza plechová garáž, skleník, ovocné stromy a množstvo zelene, vrátane živého plotu. Kúrenie je ústredné a kombinované na plynový kotol, alebo na tuhé palivo. Plyn je zabezpečený z plynového zásobníka, ktorý sa nachádza na dvore, vedľa domu.
Susedia sú veľmi milý a nápomocný. Každý každého pozná a držia spolu.

Obec Demandice leží 19 km juhovýchodne od okresného mesta Levice a 16 km severozápadne od mesta Šahy. Týmto tvorí významný dopravný uzol. V obci sa nachádza MŠ, ZŠ a zdravotné stredisko. 4km vzdialená Santovka je známa po celom svete svojou kyselkou, ktorá má liečivé účinky. Kúpele Dudince a kúpalisko Margita - Ilona v Kalinčiakove, sú vzdialené 15km. Obec ponúka širokú škálu aktívneho, aj pasívneho oddychu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2083 m²
Úžitková plocha136 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky