Exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom, Žilina - Strážov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
120 m²
356 m²
2
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
179.990,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1458x zobrazená v zozname / 84x zobrazená detailne / 84x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 4 - izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v obľúbenej časti mesta Žilina - Strážov. Dom je postavený na pozemku o výmere 356 m2 plus podiel na prístupovej ceste, zastavaná plocha je 76 m2 a úžitková plocha domu je 120 m2 plus pivničné priestory. Prístup ku domu je po mestskej komunikácii, posledných cca 50 metrov je po súkromnej ceste kde bude mať nový majiteľ tiež svoj podiel.
Dom je kompletne podpivničený a dispozične pozostáva na prízemí so vstupnej chodby kde sa nachádza staršia vstavaná skriňa, kuchyne spojenej s jedálňou a obývačkou, kúpelne s toaletou a schodiska na druhé podlažie. Na poschodí sa nachádza spálňa, dve detské izby a samostatná toaleta, kde by sa dala dobudovať druhá kúpelňa. V celom dome sú plastové okná. Kúrenie je kombinované na tuhé palivo a elektrickú energiu. V prípade záujmu je možné dom napojiť aj na plyn. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii a nový majiteľ si ho vie zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. Veľkou výhodou je dispozičné oddelenie dennej a nočnej časti.
Lokalita ponúka novému majiteľovi výbornú dostupnosť do centra mesta. V tesnej blízkosti rodinného domu sa nachádza škôlka a zástavka MHD.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku356 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky