Rodinný dom len necelý 1 km od Rajeckých Teplíc – rodinné bývanie aleb

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajecké Teplice
515 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
389.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2039x zobrazená v zozname / 152x zobrazená detailne / 152x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka priestranný rodinný dom, ktorý sa nachádza v tichej obci Konská, len 1km od centra obľúbeného kúpeľného mesta Rajecké Teplice.

Vďaka strategickej polohe je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kľudné rodinné bývanie s blízkosťou všetkých dôležitých služieb a turistických atrakcií. Nehnuteľnosť bola postavená v roku 2006, pričom pri výstavbe boli použité iba certifikované materiály najvyššej kvality, čo zaručuje dlhodobú odolnosť a komfort.

Dispozícia domu:


Rodinný dom pozostáva z prízemia a podkrovia, ktoré sú prepojené elegantným schodiskom.

Prízemie (125 m² vrátane garáže a terasy):


Za hlavným vchodom je vstupná chodba. Dostanete sa do nej aj priamo z garáže, ktorá je súčasťou domu, čo zabezpečuje maximálny komfort.
Nájdete tu priestrannú dennú časť s obývacou izbou spojenou s kuchyňou, jedálenským kútom a praktickou špajzou. Eleganciu a rodinnú atmosféru dotvára štýlový krb. Z obývačky máte prístup na 16m2 terasu orientovanú na juhozápad. Na prízemí sa nachádza tiež priestranná samostatná izba, kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom.

Podkrovie (94 m² vrátane 2 lodžií):


Na poschodí sú dve priestranné izby, každá s vlastnou lodžiou, ktoré poskytujú nádherný výhľad do okolia. Nachádza sa tu aj druhá kúpeľňa s vaňou, dvoj-umývadlom a samostatná toaletou s bidetom. Súčasťou tohto podlažia je aj miestnosť, ktorá môže slúžiť ako sklad alebo šatník.

Výhody:



• Dom je napojený na všetky inžinierske siete: plyn, elektrinu, obecný vodovod a kanalizácia je riešenú formou čističky odpadových vôd.
• K nehnuteľnosti patrí aj krásne upravená záhrada s altánkom, grilom a jazierkom, ideálne na trávenie času s rodinou či priateľmi.
• Pozemok o výmere 515 m² ponúka dostatok priestoru na oddych a súkromie.
• Výborná dostupnosť do centra Rajeckých Teplíc, pár minút pešo.

• Nízke mesačné náklady.


• Priestranná dispozícia s premysleným rozvrhnutím.
• Krásne výhľady z lodžií a terasy.

Občianska vybavenosť:


Lokalita tohto domu poskytujú kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlku, obchody a tiež zdravotné stredisko. Rajecké Teplice a okolitá príroda ponúkajú množstvo možností – od wellness zážitkov až po turistiku, cyklotrasy, či kúpalisko.

Môj tip:


Tento dom je ideálnou voľbou pre rodinu, ktorá hľadá pokojné bývanie v blízkosti kúpeľného mesta, ale zároveň ponúka možnosť vytvorenia pasívneho príjmu prostredníctvom prenájmu. Je to skvelá investičná príležitosť v lokalite, ktorá neustále rastie na hodnote.

Zaujal vás tento dom?



Nečakajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes – takáto ponuka sa neobjavuje tak často!

Odporúčam vidieť.



Bližšie info: alebo na tel. čísle

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku515 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky