Exkluzívne obchodné priestory na prenájom, Prešov - top lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Vranovská
150 m²
áno
230/400V
áno
áno
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
2.500,- € dohoda možná, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

2825x zobrazená v zozname / 148x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na dlhodobý prenájom tri objekty v dvojpodlažnej polyfunkčnej budove. Ide o novostavbu, ktorej prvé nadzemné podlažie (prízemie) s podlahovou plochou 150 m2 je ideálne na obchodné účely, gastro-prevádzku, prípadne showroom či iné služby. Budova s pozemkom sa nachádza v Prešove, miestnej časti Nižná Šebastová, cca 3 km od samotného centra mesta, na frekventovanom úseku vedľa ďalších obchodných prevádzok. Na pozemku sú spevnené plochy a terasa zo zámkovej dlažby, súčasťou sú parkové a sadovnícke úpravy. K dispozícii je dostatočné množstvo vyhradených parkovacích miest. Objekt je v stave prebiehajúcej kolaudácie. Priestory sú reprezentačné, vyhotovené z kvalitných materiálov. Všetky okná a dvere sú vybavené izolačným trojsklom, vykurovanie je podlahové, celá budova je klimatizovaná.
Na druhom nadzemnom podlaží (1. poschodí) sa nachádzajú dva dvojizbové apartmány na prenájom a technicko-prevádzkové zázemie budovy. Každý z apartmánov má podlahovú plochu 50 m2 a ich súčasťou sú menšie kryté loggie. K prenájmu budú pripravené od septembra 2024, budú plne zariadené, s výškou nájomného 650,-€ / mesiac vrátane energií. Pre každý apartmán sú vyhradené parkovacie miesta.
Podrobnejšie informácie sú pre záujemcov k dispozícii formou konzultácie.

Benefity:


- Atraktívna a žiadaná lokalita pre obchod či služby
- Nízke prevádzkové náklady (energie)
- Novostavba
- Priestranný pozemok (14 árov)
- Dostatok parkovacích miest
- Kvalitné dopravné napojenie lokality

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha1400 m²
Úžitková plocha150 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky