Na prenájom prevádzkový areál s predajňou a kanceláriami Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Pod Táborom
1584 m²
úplne prerobený
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1194x zobrazená v zozname / 114x zobrazená detailne / 114x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte v Prešove ideálny prevádzkový areál vhodný pre obchod, sklad, administratívu či výrobu?

PROFI REALITY SABOL exkluzívne ponúka na PRENÁJOM PREVÁDZKOVÝ AREÁL s pozemkom 1280 m² a budovou 406,5 m² blízko centra mesta, v skvelej lokalite na ulici Pod Táborom Prešov.
Nehnuteľnosť je možné prispôsobiť pre akúkoľvek formu podnikania a dostatočný pozemok s TOP prístupom možnosti ešte znásobuje. Poskytne Vašej firme priestor pre rozvoj, pri nízkych prevádzkových nákladoch.

Popis priestoru:


Čistý, moderný a nový komerčný priestor zložený z prízemia a poschodia. Na prízemí sa nachádza veľký obchodný priestor s predajným pultom, kuchynkou pre zamestnancov a sociálnym zázemím WC pre dámy a pánov. Obchodný priestor je určený aj pre vysokozdvižné vozíky a väčšie autá. Na poschodí sú k dispozícii 4 kancelárie, z nich jedna väčšia s kúpeľňou, sprchovým kútom a WC. Bezpečnostný a kamerový systém je v celej budove, ako aj v celom areáli a je monitorovaný 24/7. Objekt má dostatok parkovacích miest pred predajňou a pre nákladné autá zo zadnej strany budovy. Tento komerčný priestor je vhodný pre širokú škálu záujemcov v oblasti stavebníctva, pre IT a účtovné firmy, obchodné priestory, výrobné procesy ...

Poloha objektu - dostupnosť


- Ulica Pod Táborom, Prešov.
- Rýchla dostupnosť centra mesta.
- Zastávka MHD v blízkosti.

Skladba areálu:


• Areál tvorí rovinatá oplotená betónová plocha, vhodná pre uskladnenie materiálu, pôvodné stavebniny, o celkovej rozlohe 1280 m² v tvare obdĺžnika, z toho 406,5 m² tvorí zastavaná plocha budovou.
• V areáli sú vyriešené kompletné prevádzkové média vrátane vody, internetu, septik a kúrenie.

• Pozemok je odvodnený.



Ostatné informácie:

• Predmet predaja je situovaný v zóne Prešov s frekventovaným pohybom v blízkosti zastávky MHD, veľmi ľahko dostupný aj pre kamióny.
• Prevádzková budova je zateplená s nízkymi nákladmi - momentálne 161€/ osvetlenie, kúrenie, stropy sú zaizolované , teplo zabezpečuje tepelné čerpadlo a odpad – septik.

Pre bližšie informácie nás kontaktujte na .


SE17NEx

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha1584 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zMontované
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky