EXKLUZÍVNE – RODINNÝ DOM, HVIEZDOSLAVOV, 4 IZBY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
Ulica.: Rumančeková
147.5 m²
2
4
nie
verejný vodovod
nie
230V
áno
predaj - Rodinný dom
207.000,- € dohoda, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1715x zobrazená v zozname / 99x zobrazená detailne / 99x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na predaj 4 izbový Rodinný dom v dvojdome. Dom sa nachádza v časti Slnečné záhrady v obci Hviezdoslavov, Rumančeková ulica, len 20 km od Bratislavy. Kolaudácia domu bola v Novembri 2018.

Dispozícia domu:


0.NP rozloha 49,85 m2: Do domu sa vstupuje z vlastného dvora kde môžete parkovať 2 autá. Dom pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatnej toalety s umývadlom, kuchyne s jedálňou, technickej miestnosti, priestranná obývačka s prechodom na terasu a do záhrady.
1.NP rozloha 39,15 m2: Po schodisku sa zo spodnej chodby dostanete na 1. poschodie kde Vás privíta priestranný šatník, kúpeľňa spojená s toaletou, a tri (3) spálne.
Rozloha: celková výmera pozemku 147,50 m2, obytná plocha domu (bytu) 89 m2 + záhrada 51 m2 + dvor 35 m2, zastavaná plocha domu 61,50 m2.
Vybavenie: Súčasťou bytu sú bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere, plastové okná s izolačným trojsklom vrátane vnútorných žalúzií, interiérové dvere a zárubne, laminátové podlahy, okrasné lišty, elektrické podlahové kúrenie, elektrický bojler pre ohrev TÚV, kúpeľňa (vrátane dlažby, obkladov, vaňa, umývadlo, batérie, WC), vypínače, zásuvky, stierky. Byt je vybavený predprípravou pre bezpečnostné zariadenie – alarm.
Z hľadiska stavebno-konštrukčného je stavba založená na železobetónových základových pásoch, spojených železobetónovou doskou. Nosné murivo je murované z tehál POROTHERM(380mm) so zateplením polystyrénom(140mm). Sedlová strecha, krytina – škridla MEDITERAN.
Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená tak ako je na fotkách.
Nehnuteľnosť má certifikát energetickej hospodárnosti triedy A čo znamená maximálnu mieru zateplenia.
Obec Hviezdoslavov sa nachádza iba 20 km od Bratislavy a 5 km od mesta Šamorín. Dostupnosť do obce je cez rýchlostnú cestu R7 či rýchlovlakom RegioJet, ktorý premáva na trase Bratislava-Komárno. Železničná stanica je vzdialená 900m.
Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako materská škola, potraviny, pizzeria, rodinné centrum Tik Tak, jazdecký klub. V blízkej dostupnosti obce sa nachádza športové zariadenie X-Bionic, hrádza-cyklistika, vodné športy, termálne kúpaliska.
Hlavným benefitom je výborná dopravná dostupnosť na hlavné cestné ťahy a diaľnicu.
Cena nehnuteľnosti je 207 000€, ktorá zahŕňa kompletný právny servis a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu.
Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám ponúka bezplatné stretnutie s naším hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

Dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle .


Obhliadky sú možné kedykoľvek a po dohode aj cez víkend.
Plníme naším klientom sny už 19 rokov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku147.5 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky