EXKLUZÍVNE: Ružinov 2-izbový byt s balkónom, HERLIANSKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Herlianska
51.86 m²
4
1
2
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
185.000,- € možnosť úpravy dispozície, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3964x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít ponúka na predaj vynikajúco dispozične riešený priestranný 2-izbový byt vo veľmi zachovalom stave v mestskej časti Ružinov, ul. HERLIANSKA. Bytový dom je situovaný v krásnej lokalite plnej zelene, blízko parkov a pešej zóny. V absolútnej blízkosti domu sa nachádza Obchodné centrum HELIOS, nemocnica s poliklinikou, kaviarne a reštaurácie, niekoľko detských a športových ihrísk, oddychová zóna a priestor na prechádzky a relax. Pár minúť pešo areál Štrkoveckého jazera.

Výborná investičná príležitosť.



Byt má veľkorysú výmeru, jeho úžitková plocha je až 56,03 m2 (podlahová 51,86 m2 + balkón 2 m2 + pivnica 2,17 m2 na medziposchodí). Nachádza sa na 1. poschodí (2. nadzemné podlažie) pod bytom sa nachádza byt. Bytový dom má celkovo 4 nadzemné podlažia.

Výhodou je orientácia bytu na 2 svetové strany, východ a západ.

Bytový dom je tehlový, bol modernizovaný. Je zateplený a brána je nová, V dome nie je výťah. V bytovke bývajú príjemní a slušní susedia. V byte boli vymenené plastové okná, inak je v čistom udržiavanom pôvodnom stave.

Dispozičné riešenie:


Byt sa dá dispozične upraviť presne podľa predstáv nového majiteľa, je možné kompletne preriešiť novú dispozíciu. Široká vstupná chodba poskytuje dostatok priestoru na odkladanie vecí a oblečenia. Z chodby sa vstupuje do obývacej izby, kuchyne, kúpeľne a toaletu. Z obývacej izby, ktorá disponuje balkónom, sa dostanete do spálne, Balkón poskytuje krásny výhľad na okolitú zeleň. Byt je možné zrekonštruovať tak, aby sa vytvoril denný priestor a nepriechodná spálňa, existuje viacero možností.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite. V okolí sa nachádza komplexná občianska vybavenosť. Množstvo škôlok, základných a stredných škôl vrátane gymnázií, športovísk rôzneho druhu robí z tejto lokality skvelé miesto pre život rodín s deťmi. Pri bytovom dome sa nachádza obchodné stredisko HELIOS s potravinami a službami, zástavka električky je vzdialená 2 minúty chôdzou, zástavka autobusu 3 minúty, v blízkosti sa nachádza OC AVION a IKEA, Lidl. Vynikajúca dostupnosť, či už MHD alebo autom do všetkých ostatných mestských častí, na diaľničné obchvaty D1 aj R7.


Cena tohto bytu: 185 000EUR vrátane provízie pre RK a právneho servisu.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám kedykoľvek k dispozícii. Maklér:

Ing. Andrea Nagyová,



CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56.03 m²
Úžitková plocha51.86 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky