EXKLUZÍVNE ! Vdýchnite nový život starobylému Gazdovstvu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
155 m²
20417 m²
predaj - Rodinný dom
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1766x zobrazená v zozname / 155x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavte si miesto, kde môžete skutočne prepojiť svoj život s prírodou a kde máte jedinečnú príležitosť vdýchnuť nový život starobylému gazdovstvu. Táto exkluzívna ponuka vám umožňuje vlastniť nehnuteľnosť, ktorá je skutočným klenotom v nádhernom prostredí lazov pri Budinej. Toto miesto je viac než len dom – je to vaša šanca vytvoriť niečo výnimočné, niečo, čo bude odrážať vašu víziu a sny.
Na rozsiahlom pozemku o výmere 20 417 m², ktorý je kompletne vysporiadaný a pripravený na vaše plány, sa nachádzajú tri kamenné stavby – rodinný dom, letná kuchynka a hospodárska budova. Tento komplex ponúka nekonečné možnosti, či už hľadáte miesto na trvalé bývanie, rekreáciu, alebo podnikanie v agroturistike.

Rodinný Dom:


• Jednopodlažný rodinný dom s podpivničením je už v procese rekonštrukcie. Má zavedenú novú elektrinu a pripravené napojenie na vodu z vlastnej studne. Odpady sú vedené do betónovej skruže, s možnosťou dobudovania žumpy, septiku alebo domovej čističky. Dom je vybavený novými drevenými oknami a dverami, čo mu dodáva tradičný a útulný charakter.
• Dispozícia: Suterén pozostáva z chodby a troch miestností, prízemie zahŕňa chodbu a štyri miestnosti, vrátane priestoru pre kúpeľňu s WC. Podkrovie je možné prerobiť na ďalšiu obytnú plochu, čím získate ešte viac priestoru pre svoju rodinu alebo hostí.

Letná Kuchynka:


• Zrekonštruovaná a pripravená na použitie: Letná kuchynka je plne zrekonštruovaná, so zavedenou elektrinou, vodou a trativodom. Súčasťou je aj vonkajšia terasa, ktorá čaká na vaše dokončenie podľa vašich predstáv – či už ako miesto pre grilovanie, oddych alebo záhradné večierky.
Hospodárska Budova:
• Táto budova má kompletne zrekonštruovanú strechu a obsahuje humno a 2 uzavreté miestnosti. Je ideálnym miestom pre chov zvierat, skladovanie alebo dokonca prerobenie na ďalšie obytné alebo rekreačné priestory.

Urobte si z tohto miesta vlastný raj:


• Polosamota s potenciálom: Usadlosť sa nachádza na polosamote, posledná v skupine troch domov, ktoré sú využívané prevažne rekreačne. Toto miesto je ideálne na trvalé bývanie spojené s hospodárením, podnikaním v agroturistike alebo poskytovaním ubytovania pre tých, ktorí hľadajú únik do prírody.
• Príroda na dosah: Okolie nehnuteľnosti je tvorené jedinečnou prírodou Javoria, kde môžete vychutnávať turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a ďalšie aktivity po celý rok. V blízkosti nájdete vodnú nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne, či zámocký wellness hotel v Haliči.
Toto je vaša príležitosť vlastniť nehnuteľnosť, ktorá nie je len domom, ale aj miestom s dušou a príležitosťou na splnenie vašich snov. Nechajte sa zlákať krásou tohto gazdovstva a vdýchnite mu nový život – presne podľa vašich predstáv.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku20417 m²
Úžitková plocha155 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky