PREDAJ: Rodinný dom so záhradou pri priehrade Ružiná, 170 m2, Divín, ok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Divín
Ulica.: Švermova
170 m²
890 m²
1
2
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
109.900,- € Energie:
110 € / mes
+110,00€ energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1704x zobrazená v zozname / 103x zobrazená detailne / 103x zobrazená detailne tento mesiac

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v Divíne, v blízkosti vodnej nádrže Ružiná, pre trvalé bývanie alebo rekreáciu, menší rodinný dom s dielňou a peknou záhradou.

PREDMET PONUKY


Čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový rodinný dom z nepálenej tehly s priestrannou kuchyňou, kúpeľňou, špajzou, pivnicou a dielňou, postavený na rovinatom, slnečnom, južne orientovanom, oplotenom pozemku (890 m2), vzdialenom len 1 km od vodnej nádrže Ružiná alebo 1 km od centra obce.

Rodinný dom postavený z nepálenej tehly v roku 1968 prešiel čiastočnou, svojpomocne realizovanou rekonštrukciou () v rozsahu:
- dispozičná úprava chodby, špajze a pivnice s vytvorením galérie, schodiskom na povalu a prípravou na vínnu pivnicu so vstupom zo špajze,
- výmena el. rozvodov (čiastočná), rozvodov vody a kanalizácie,
- výmena okien za plastové (izolačné dvojsklo), vstupných dverí za plastové,
- výmena podláh za laminátové (izby) a dlažby (chodba, kuchyňa, kúpeľňa),
- kompletná rekonštrukcia a modernizácia kúpeľne (sanita, obklady, dlažby, obojživelný bojler, el. podlahové kúrenie a i.)
- kompletná rekonštrukcia a modernizácia kuchyne (kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, obklady, dlažby a i.)
- oprava komínov a umiestnenie doplnkových zdrojov vykurovania (pec, sporák na pevné palivo),
- interiérové stierky (čiastočne), dekoratívne prvky a maľby,
- modernizácia interiéru hospodárskej budovy (dielne).

Príslušenstvo domu tvorí hospodárska budova využívaná ako technická miestnosť a dielňa, pričom sa vo dvore a v záhrade nachádzajú ďalšie funkčné, úžitkové záhradné stavby (altánky, prístrešky). Strecha domu je pôvodná, sedlová s krytinou - pálená škridla, na hospodárskej časti plech. Dom a hospodárska budova (dielňa) majú pripojenie na el. energiu 220V a 380V. Vykurovanie v dome je kombinované (ústredné kúrenie plynom, lokálne pec a sporák na pevné palivo, el. podlahové kúrenie v kúpeľni). Voda je z vlastnej studne, s možnosťou pripojenia na verejný vodovod. Ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol alebo obojživelný bojler (elektrina, sporák na pevné palivo). V dome je zavedený internet. Zálohové platby na prevádzku domu (plyn, elektrina) sú 110 Eur/mesiac.

DISPOZÍCIA


Suterén: pivnica (príprava na vínnu pivnicu), výmera 7,3 m2.
1 NP: vstupná chodba s galériou a úložným priestorom, obývacia izba, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC, špajza, výmera 120,98 m2.
Exteriér: hospodárska budova (dielňa) s technickou miestnosťou a dielňami, výmera 42,63 m2

RODINNÝ DOM MÁ ZÁHRADOU PRIAME PREPOJENIE NA OBJEKT BÝVALEJ PREVÁDZKY s. č. 102 NA ULICI B. S. TIMRAVY, KTORÝ NÁJDETE V SAMOSTATNEJ PONUKE. NEHNUTEĽNOSTI JE MOŽNÉ PO DOHODE KÚPIŤ AKO CELOK.

LOKALITA


Divín je dnes príjemnou, upravenou, dobre dopravne dostupnou obcou s kompletnou občianskou vybavenosťou (obecný úrad, kostol, ZŠ, MŠ, pošta, obchody - potraviny, zmiešaný tovar, pohostinstvá, reštaurácie, galéria, detské ihriská a i.), cestovným ruchom rozvíjajúcim sa vďaka významným pamiatkam a bohatým kultúrno-spoločenským životom. Obec je výborným východiskovým bodom pre turistiku a cykloturistiku v Novohrade, vodné športy a rekreačné aktivity spojené s vodnou nádržou Ružiná, na ktorej pobreží sa nachádzajú pláže, rekreačné chaty, bufety, camping a i.
Divín ja vzdialený od okresných miest Lučenec 21 km, Detva 19 km, Zvolen 40 km, R. Sobota 47 km a od ďalších turisticky vyhľadávaných miest vhodných na rekreáciu, vodné športy, turistiku, cykloturistiku, či lyžovanie (Halič, Rapovce, Dolná Strehová, Vígľaš, Košútka a i.) do 30 minút cesty autom. Atraktivitu obce pre vzdialenejšie mestá zvyšuje dobrá dostupnosť novou časťou diaľnice R2.

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Rodinný dom z nepálenej tehly s prvkami podhradia divínskeho hradu, príjemnou klímou a funkčným dispozičným riešením interiéru, vrátane prípravy na vínnu pivnicu poskytuje dokonalé zázemie pre rodinný život v blízkosti centra obce a pobrežia vodnej nádrže Ružiná, ale aj príležitosť pre rekreáciu, či komerčné prenajímanie. Upravená hospodárska budova - v tomto čase dielňa s technickou miestnosťou si môže pri ďalšom využití pokojne zachovať svoj terajší účel, alebo sa môže zmeniť na samostatný apartmán, či priestrannú spoločenskú miestnosť. Záhrada prinášajúca úrodu nielen prostredníctvom ovocných stromov (slivky, jablone, orech a i.) vytvára príjemné zázemie pre oddych a relax v exteriéri domu.
Napriek tomu, že si dokončenie rekonštrukcie (úprava interiéru, v budúcnosti výmena strechy na dome) vyžaduje ešte čas a investície, zostáva táto ponuka jedinečnou možnosťou v lokalite, ktorá stúpa na svojej atraktivite prítomnosťou vodnej nádrže, historických pamiatok v priamom centre obce a dopravnou dostupnosťou novovznikajúcou diaľnicou.

CENA


109 900 Eur, vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.
V prípade potreby Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.

DOHODA NA CENE JE V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU MOŽNÁ.



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku890 m²
Celková rozloha128 m²
Úžitková plocha170 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Postavené ziné
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky