Exkluzívny 1-izbový byt s veľkou terasou centrum Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
82 m²
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19341x zobrazená v zozname / 687x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8499 - Ponúkame NA PREDAJ S POSTUPNÝM SPLÁCANÍM EXKLUZÍVNY ATYPICKÝ 1-IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves. Byt č.8 je veľmi výhodne situovaný, v objekte moderne riešeného bytového domu na nábreží Hornádu v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou na hlavné námestie a atraktívnymi výhľadmi na mesto a rieku Hornád. Objekt bytového domu je súčasťou projektu Baníckeho námestia, ktorého dominantou je aj niekoľkokrát ročne osvetlená symbolická banská veža, na ktorej sú uvedené názvy jednotlivých banských sidiel v regióne. Veža je v rámci projektu Banícke námestie vlastníctvom mesta Spišská Nová Ves a dotýka sa priamo strešnej terasy a dodáva bytu neopakovateľný a výnimočný charakter. Byt sa nachádza na 4. poschodí s orientáciou bytu na východ a juh. Výmera podlahovej plochy bytu je 32 m2 s výstupom na VEĽKÚ TERASU S VÝMEROU 50 m2.

Byt novostavba (2022) pozostáva z obývacej miestnosti/spálne (24 m2) s presklením po obvode v smere na juh a východ, z kuchyne (4 m2) a kúpeľne so sprchovacím kútom a WC (4 m2). Z obývacej miestnosti vedie výstup na terasu s výhľadmi na významnú časť mesta vrátane kostolnej veže a na rieku Hornád. Kuchyňa riešená na mieru je vybavená spotrebičmi - el. varná doska osadená v nerezovom dreze, chladnička s mrazničkou. V izbe je nová prírodne ladená laminátová podlaha, dlažba v kúpeľni a kuchyni. Vykurovanie je ústredné, zabezpečené radiátormi. Možnosť napojenia na optický internet. Bytový dom je vybavený výťahom, el. vrátnikom.

Cena 125 000EUR. Výhodou je aj možnosť postupného splatenia kúpnej ceny na základe dohodnutého splátkového kalendára.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha82 m²
Úžitková plocha82 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky