Exkluzívny 3 izbový byt s terasou v projekte UNIQ Majakovského

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Majakovského
80 m²
4
3
3
áno - 1 auto
úplne prerobený
áno - 1
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
2.000,- €/mes. Energie:
450 € / mes
+450,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2265x zobrazená v zozname / 118x zobrazená detailne / 36x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka na prenájom jedinečný nový 3 izbový byt s veľkou terasou v luxusnom projekte UNIQ Majakovského. Nádherný čiastočne zariadený a slnečne presvetlený byt na 3. nadzemnom podlaží poskytuje komfort bývania na hranici lesa v strede Starého mesta s vysokou mierou súkromia a bezpečia. Byt s podlahovou plochou 80 m2 a priestrannou terasou 27 m2 ponúka skutočne výnimočné bývanie pre najnáročnejšiu klientelu. Výbornú a kompaktnú dispozíciu tvorí vstupná predsieň so šatníkovou skriňou, otvorená denná obývacia izba s kuchynskou linkou a vstupom na terasu, dve samostatné spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. Je kompletne klimatizovaný s hliníkovými veľkoformátovými oknami a exteriérovými žalúziami, má vstavané skrine a kvalitné drevené podlahy. V projekte sa nachádza veľkorysá recepcia, súkromné fitness pre obyvateľov a podzemná rezidenčná garáž s jedným garážovým státím.
Internet a KTV je na výbere nového nájomcu a bude hradené priamo nájomcom dodávateľovi týchto služieb. Cena prenájmu bytu je 2.000€ / mesiac vrátane parkovacieho státia plus energie a náklady vo výške 450€ / mesiac.

TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky