ŠTÝLOVÝ 3i byt, ( 95 m2 ), REKONŠTRUKCIA, KLÍMA, Klariská ulica

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Klariská
95 m²
2
2
3
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt
850,- €/mes. Energie:
100 € / mes
+ energie, +100,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1642x zobrazená v zozname / 226x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom pekný, slnečný, po kompletnej novej rekonštrukcii 3 izbový byt, s klimatizáciou, vlastným kotlom priamo v centre Starého Mesta na pešej zóne na Klariskej ulici.
Byt sa nachádza sa na 2/2 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Výmera bytu predstavuje 95 m2, s pavlačovým vstupom.

STAV BYTU:


Ponúkaný byt je po kompletnej novej modernej rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, moderná kuchynská linka, zrekonštruovaná kúpeľňa, vlastné kúrenie.
Prenajíma sa kompletne zariadený nábytkom a vybavený elektrospotrebičmi - práčka, sporák, chladnička, mikrovlnná rúra, umývačka riadu.

DISPOZÍCIA BYTU:


Vstupná chodba, obývacia izba s jedálenským kútom, kuchyňa, 2 samostatná spálňa, kúpeľňa, technická miestnosť s vlastným kúrením, pavlač.
Je voľný od 15.7.2024 a je vhodný pre 2 osoby, rodinu. Cena prenájmu predstavuje 850,-€ + 100,-€ energie vrátane poplatku za TV a internet.

LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Vznikla v druhej polovici 13. storočia pozdĺž kláštora cisterciánok. Dolný roh ulice za palácom uhorskej kráľovskej komory sa nazýval "Pieskový kút" alebo "Sandwinkel".Po zbúraní mestských hradieb bol prechod na Kapucínsku ulicu vyriešený schodmi. V roku 1985 bol pod Kapucínskou vybudovaný podchod smerom na Staromestskú ulicu. Významné stavby na Klariskej sú hlavne kostol a kláštor klarisiek, v súčasnosti využívaný ako koncertná sieň. Sídli tu istá časť Univerzitnej knižnice. V roku 2002 prebehla rekonštrukcia kláštora. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť reštaurácie, kaviarne, bary a obchody a služby rôzneho zamerania.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha95 m²
Úžitková plocha95 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky