Exkluzívny 4izb. byt s terasou v historickom centre na Laurínskej ul.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Laurinská
106.9 m²
4
4
4
úplne prerobený
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
459.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

19181x zobrazená v zozname / 670x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária TopHome Real Estate ponúka EXKLUZÍVNE na PREDAJ moderný, doposiaľ neobývaný byt s terasou na prestížnej adrese v historickej časti Starého Mesta.

Táto ojedinelá ponuka na pešej zóne v historickej časti mesta je určená pre náročných klientov, ktorí ocenia príjemnú staromestskú atmosféru. V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, dominanty Starého Mesta, množstvo reštaurácií, kaviarní, galérie, muzea a divadlá.

Byt sa nachádza v nadstavbe tehlového bytového domu z roku 2002 na 4. poschodí / 4. s novým súkromným výťahom na čip. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (2024) s použitím kvalitných materiálov a je pripravený na zariadenie podľa predstáv nového majiteľa. Byt je špecifický vysokými stropmi a orientáciou prevažne na juhozápad čo presvetlí byt počas celého dňa.

Celková výmera podlahovej plochy vrátanej terasy je 115.33 m2, úžitková plocha bytu 106.9 m2.

Prevedenie bytu


Dispozičné riešenie bytu bolo navrhnuté renomovaným interiérovým štúdiom SPIX, ktoré sa sústredilo na detail a maximálne využitie priestoru a funkčnosť bývania. Bezpečnostné a protipožiarne vchodové dvere, drevené okná, klimatizačná jednotka v každej miestnosti, kvalitné laminátové - dubové podlahy, keramická dlažba a obklad v kúpeľniach. Výhodou bytu sú 2 kúpeľne so sprchovacím kútom a vaňou. Vykurovanie je zabezpečené cez dizajnové radiátory - vlastným plynovým kotlom so zásobníkom na teplú vodu.

Parkovanie


Parkovanie na rezidentskú kartu na priľahlých uliciach Gorkého, Jesenná, Grösslingová alebo v niektorých z podzemných garáží.

Výhody


Nová moderná - kompletná rekonštrukcia
Skvelá investícia

Nový súkromný výťah priamo k bytu


Terasa s krásnym výhľadom


Konečná cena bytu v štandarde 459 000€(


Cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, komplexný právny servis advokátskou kanceláriou a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti)

V prípade záujmu kontaktujte makléra:


Ing. Marko Regrut



Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha115.33 m²
Úžitková plocha106.9 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknádrevené
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky