Slnečný, priestranný 4i byt, 100m2, 2x parkovanie, PANORAMA TOWERS

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Landererova
100 m²
33
24
4
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 94x zobrazená detailne / 94x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj 4 - izbový slnečný byt v blízkosti Dunaja v lokalite nového downtownu na Landererovej ulici v Starom Meste. Byt sa nachádza na 24. poschodí (z 33), k dispozícii sú 4 rýchlovýťahy, bezbariérový prístup. Byt sa nachádza v polyfunkčnom projekte PANORAMA TOWERS s výhľadom na Dunaj (kuchyňa s jedálenskou časťou a obývacia izba s loggiou) a 3 izby majú výhľad na mesto a na nový downtown.

Virtuálna obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=FQ7DdaJLCgh

Výmera bytu je 100.38 m2, loggia má výmeru 7 m2. K bytu prislúcha suchá a čistá pivničná kobka na 2. poschodí s výmerou 3 m2 a dve parkovacie miesta vedľa seba v blízkosti výťahov. K dispozícii je pre rezidentov, užívateľov bytov a návštevy na prízemí recepcia 24/7, ktorá monitoruje vstup do rezidenčnej časti projektu.

Dispozícia:



Byt má vstupnú halu s priestrannou chodbou z ktorej je vstup do troch samostatných spální, kúpeľne, samostatnej toalety a veľkorysej obývacej izby s loggiou (7 m2) s úžasnými výhľadmi, kuchyňou s jedálenskou časťou. Kuchynská linka s množstvom odkladacieho priestoru je vybavená spotrebičmi (zabudovaná varná doska, digestor, vstavaná elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou).

Byt sa predáva zariadený nábytkom a spotrebičmi ako zobrazujú fotografie.

Byt je napojený na centrálne vykurovanie (radiátory) s termoregulačnými ventilmi. V byte je inštalovaný dverový vrátnik, bezpečnostné dvere s viacbodovým uzamykaním, v obytných miestnostiach, kuchyni a vstupnej hale je drevená podlaha, v kúpeľni a toalete je keramická dlažba a obklad.
V obývacej izbe je osadená klimatizácia, v celom byte je dostatok úložných priestorov (vstavané skrine s policami/na vešanie).

Okná a vstupné dvere na loggiu sú plastové s izolačným trojsklom, v obývacej izbe sú tienacie rolety, v spálňach sú záclony a závesy.

Polyfunkčný objekt:



Vyhľadávaný projekt PANORAMA TOWERS bol kolaudovaný v roku 2016, pozostáva z dvoch samostatných bytových veží, ktoré sú prepojené na 1. až 4. podlaží garážovými a parkovacími miestami. Byty sú situované na 5. až 33. podlaží.

Na prízemí sa nachádzajú obchodné prevádzky, potraviny YEME, DM drogéria, vo vnútrobloku, ktorý je súčasťou kancelárskej časti sa nachádzajú kaviarne s exteriérovým sedením, bistro/reštaurácia.

V projekte poskytuje služby internetu a káblovej TV spoločnosť Orange a Telekom (optika), spoločné priestory sú monitorované kamerami so záznamom.

Lokalita:



Landererova ulica je súčasťou rozvíjajúcej sa novej lokality Starého mesta, v blízkosti OC Eurovea a Nivy, s výbornou občianskou vybavenosťou, 2 min autom k napojeniu na diaľničný obchvat (AT, HU, CZ), 3 min MHD, 10 min do centra mesta.

Parkovanie:



K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta a pivnica na 2. poschodí

Byt je kúpou voľný.



Tešíme sa na Vás pri obhliadke !

Viac informácií: Ing. Zuzana Kanská, ,




@1 iba u nás
@krásne výhľady
@skvelá lokalita
@2 PANORAMA TOWERS

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodie24
Počet poschodí33
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetiné
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky