REZERVOVANÉ Slnečný, priestranný 4i byt 125 m2, loggia, centrum mesta

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Grösslingová
125 m²
6
2
4
po rekonštrukcii
áno
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

105843x zobrazená v zozname / 12030x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

Popis:


Exkluzívne ponúkame na predaj 4 - izbový slnečný byt v centre mesta na Grösslingovej ulici v. Byt sa nachádza na 2. poschodí (z 6), 1 x výťah, bezbariérový prístup.

Výmera bytu je 125 m2, loggia má výmeru 1,2 m2. K bytu prislúcha väčšia pivnica na -1. poschodí.

Dispozícia:



Byt má priestrannú vstupnú halu (12,9 m2), kuchyňu s jedálenskou časťou (19,5 m2) s loggiou (1,2 m2) orientovanou do vnútrobloku, izba (16,6, m2), pracovňa/2.izba (10,5 m2), hlavná spálňa (22,7 m2) s kúpeľnou (7,2 m2), samostatná kúpeľňa (4 m2), samostatná toaleta s umývadlom (1,4 m2), obývacia izba (29,4 m2). Byt sa predáva vybavený ako zobrazujú fotografie. V kuchynskej linke je zabudovaná elektrická rúra a varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou.

Byt je napojený na centrálne vykurovanie (radiátory) s termoregulačnými ventilmi a osadenými pomerovými meračmi spotreby tepla. V byte je inštalovaný dverový vrátnik, bezpečnostné dvere s viacbodovým uzamykaním, v obytných miestnostiach a kuchyni sú drevené parkety, v kúpeľniach je keramická dlažba a obklad.

Okná a vstupné dvere na loggie sú drevené s izolačným dvojsklom, a exteriérovými žalúziami. Byt je po kompletnej rekonštrukcii (2016), ktorú realizoval ateliér GUTGUT (projekt aj realizáciu).

Bytový dom:



Bytový dom bol postavený v roku 1929, ako súčasť výstavby prepojeného domu Dunajská 2, kde sa na prízemí nachádzala kultová predajňa TETA, dnes je v priestoroch prevádzka LIDL, bytové domy boli prepojené nezakrytou pasážou, dnes uzavretý vnútroblok.

Na prízemí bytového domu sa nachádza prevádzka LIDL a pánske kaderníctvo.

V bytovom dome poskytuje služby internetu a káblovej TV spoločnosť UPC.

Lokalita:



Grösslingová ulica sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Starého mesta, v blízkosti pešej zóny, s výbornou občianskou vybavenosťou - škola a materské školy, supermarket TESCO, detské ihriská, 5 min autom k napojeniu na diaľničný obchvat (AT, HU, CZ), 3 min MHD.

V lokalite je platný parkovací systém PAAS.



Tešíme sa na Vás pri obhliadke !

Viac informácií: Ing. Zuzana Kanská, ,



Byt je kúpou voľný, financovanie aj cez HYPO

@rezervované
@skvelá lokalita

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha125 m²
Úžitková plocha125 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetiné
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Káblová televíziaáno
Oknádrevené

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky