Exkluzívny 5 izbový rodinný dom s bazénom na krásnom pozemku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Dolná Streda
144 m²
703 m²
2
5
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
334.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1739x zobrazená v zozname / 155x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám Exkluzívne na predaj výnimočnú ponuku, nízkoenergetickej 5 a pol izbovej novostavby na krásnom udržiavanom pozemku, okrasná záhrada, bazén s prekrytím, zasklené terasy, kryté parkovanie a mnoho ďalšieho.

Typ domu : Nízkoenergetická Novostavba


Kolaudácia : 2017
Pozemok : 703m2

IS : Voda, elektrika, kanalizácia, studňa


Zastavaná plocha: 74m2
Úžitková plocha : 144m2

Dispozícia : 2 podlažný


Kryté terasy : Áno
Bazén : Áno

Parkovanie : Krytý altánok pre 2 autá


Konštrukcia stavby : Montovaný KVH
Vykurovanie : Elektrické podlahové

Kategória domu : Nízkoenergetické


Bezpečnosť : Kamerový systém a poplašné zabezpečenie

Pozemok a jeho vybavenie : bazén cca.6x3m s prekrytím, okrasná záhrada s automatickým zavlažovaním, studňa – vŕtaná 12m, k domu sú postavené terasy s presklenými posuvnými stenami, celkom dve terasy z dvoch strán domu, jedna rozmery 10x3m a druhá 7x3m, medzi nimi je altánok so záhradným krbom 3x3m, drevený altán ako prístrešok pre 2 vozidlá, pozemok kompletne celý oplotený.

Dispozícia : prízemie je prístupné cez vstupnú chodbu do kuchyne spojenej s obývacou izbou, malú komoru (priestor pod schodmi), samostatné WC, obytná miestnosť aktuálne využívaná ako šatník, druhá miestnosť ktorá vznikla skrytím priestoru v obývacej izbe, aktuálne využívaná ako pracovňa. Poschodie s hlavnou spálňou, dve detské izby, kúpeľňa s minimálne používanou vaňou a so sprchovým kútom, druhé samostatné WC.

Záhradný montovaný domček 6x5m (30m2) pozostáva z dvoch oddelených miestnostiach so samostatným vchodom, komplet zateplený, s elektrickým panelovým vyhrievaním a Roll-doorom. Na pozemku je tiež úžitková časť záhrady v dvoch nadštandardne veľkých vyvýšených záhonoch.

Dom sa predáva takmer celý zariadený, v šatníku, v detských izbách je nábytok vyhotovený na mieru, kuchyňa na mieru so vstavanými spotrebičmi a filtráciou na vodu s UV svetlom a elektrickou kontrolou ( presný zoznam zariadenia poskytneme pri osobnej obhladke). V roku 2024 bola vynovená fasáda špeciálnym korkovým nástrekom s tepelnoizolačnými a vodu odpudzujúcimi vlastnosťami, namontovaná nová filtrácia a zmäkčovač vody do vodovodnej šachty.

Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v obci Dolná Streda, ihneď pri diaľničnom zjazde ( 1km) čo zaručuje veľmi rýchlu a efektívnu dostupnosť. Dom je situovaný na Novej ulici, ako súčasť novej rezidenčnej štvrti novostavieb a rodinných domov, v uličnom štandarde – cesty, chodníky, osvetlenie, IS. Lokalita a zároveň dom je mimo hlavnej cesty a diaľnice, čo zaručuje pekné tiché a pohodlné bývanie.

Obec Dolná streda má kompletnú občiansku vybavenosť, a ako obec vyniká svojou polohou a bodom napojenia na diaľnicu :

- 2 km od Serede
- 30km priamo po diaľnici od Nitry
- 66km priamo po diaľnici od Bratislavy
- 20km priamo po diaľnici od Trnavy a 10km od Galanty.

Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie.
V prípade záujmu vám zrealizujem bezplatný finančný servis za účelom kúpy tejto nehnuteľnosti / hypotekárny úver, spotrebný úver, stavebný úver/ . V prípade realizácie kúpy prostredníctvom nášho finančného oddelenia vám poskytneme bonus na znalecký posudok v hodnote 99 Eur.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku703 m²
Celková rozloha144 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Kanalizáciaáno
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Energetický certifikátáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky