EXKLUZÍVNY zrub s jazerom a 2.5 ha pozemkom, Lipót, Maďarsko,

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Mosonmagyaróvár
Lokalita.: Lipót
150 m²
25000 m²
2
5
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
2.000.000,- € + možná dohoda
Ponúknite vlastnú cenu

5335x zobrazená v zozname / 793x zobrazená detailne / 747x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNY drevený zrub s približne 2.5 ha pozemkom a areálom vhodným na podnikanie s koňmi. Nehnuteľnosť má veľmi zaujímavú polohu, nakoľko sa nachádza 50 km od Bratislavy, 100 km od Viedne a 160 km od Budapešti. Zrub je postavený zo 120 ročnej Sibérskej guľatiny a nachádza sa v srdci prírody v nádhernom okolí. Na nádhernom rovinatom pozemku sa nachádzajú 2 jazierka, ovocný sad, "kolotoč pre kone", 32 boxov na kone a obrovská hala, ktorá slúži ako jazdiareň a sklad na seno.

V dome sa celkovo nachádzajú 3 spálne, 2 kúpeľne, otvorená obývacia izba s krbom a kanceláriou s výhľadom na okolie ranču. Taktiež sa tu nachádza, WC, práčovňa a technická miestnosť. Na poschodí môžete nájsť aj priestrannú terasu vhodnú na opaľovanie alebo relax s pôvabným výhľadom na ovocný sad v pokojnom prostredí. Poloha nehnuteľnosti je veľmi lukratívna nakoľko sa v blízkosti nachádzajú vychýrené termálne kúpele Lipót. Nehnutelnosť je kompletne zariadená prvotriednymi spotrebičmi a nábytkom z masívu - všetko robené na mieru.

Súčasťou ranča je 32 boxov 3x3, sprchový priestor, 2 obilné silá s kapacitou 20 ton, krytý roundpen s integrovaným jazdným systémom pre 6 koní, hala na seno a slamu s rozmerom 20 x 20 m. Nachádzajú sa tu taktiež aj 2 karanténne boxy 3x3, ubytovanie pre pracovníka so spálňou a obývacou izbou sprchou a WC. Ďalšou dominantou nehnuteľnosti je jazdecká hala s rozmerom 63 x 35 m ktorá je prepojená s jazdeckou arénou a priľahlým vonkajším jazdeckým areálom 50 x 100 m. Ak by Vám však ani tieto priestory nestačili, tak okolo zariadenia sú v dlhodobom prenájme aj veľké výbehy o výmere 7.5 ha. Na pozemku sa nachádza vlastný výkonný transformátor o výkone 25 kW.

V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU MOŽNÁ DOHODA NA CENE!



Výhody nehnuteľnosti:

• Exkluzívny zrub s nádherným pozemkom


• Lukratívna poloha, ktorá je zároveň strategická - Lipót
• Areál predpripravený na podnikanie s koňmi

V prípade seriózneho záujmu alebo pre kompletné podklady ma kontaktujte na |

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku25000 m²
Zastavaná plocha2000 m²
Celková rozloha25000 m²
Úžitková plocha150 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno - 2
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky