IBA U NÁS! Čiast. rekonštruovaný 3+1 byt, 74m2, balkón, Juh, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Mateja Bela
74 m²
8
1
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
129.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10469x zobrazená v zozname / 465x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľov na predaj priestranný čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt o výmere podlahovej plochy 74 m2, v príjemnej a vyhľadávanej lokalite na sídlisku Juh na ulici Mateja Bela v Trenčíne. Byt sa nachádza na prvom poschodí z 8 s veľmi príjemným výhľadom do parku. Byt sa nachádza v panelovom dome, ktorý prešiel nasledovnou rekonštrukciou - zateplenie fasády domu, nová strecha, elektronický vrátnik a solárny ohrev vody na streche. V r. 2024 sa plánuje výmena výťahu z peňazí vo fonde opráv, takže sa fond opráv nebude navyšovať. Bytový dom má bezbariérový prístup.

Samotný byt je priestranný a prešiel nasledovnou rekonštrukciou - bezpečnostné vstupné dvere, nové plastové okná, nové interiérové dvere v dvoch izbách, výmena podlahy v obývacej izbe a vstupnej chodbe. V byte sa nachádza pôvodné umakartové jadro. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Na radiátoroch sú pomerové merače na diaľkový odpočet, v bytovom dome je optické pripojenie na internet a TV.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (zdravotné stredisko, obchodné stredisko Južanka, pošta, potraviny, škôlka, škola, detské ihrisko, parky, MHD, kultúrne stredisko a ostatná občianska vybavenosť). Do lesoparku Brezina sa dostanete pešo za cca 10 minút. Výhodou je tiež dostupnosť diaľnice D1.

Mesačné náklady sú cca 145€ pre 2 osoby. Orientácia bytu je S (2 izby) a J (spálňa a kuchyňa). K bytu patrí pivnica, cca 2m2.

K dispozícii je ihneď.



K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vaše hodnotenie ponuky