INVESTIČNÝ 1-izbový byt s veľkým potenciálom v Považskej Bystrici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Stred 51
35 m²
7
3
1
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 1-izbový byt
75.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

715x zobrazená v zozname / 81x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Radi by sme Vám predstavili jedinečnú príležitosť na kúpu atraktívneho 1-izbového bytu v malebnom meste Považská Bystrica, ktorý ponúka skvelú možnosť pre tých, ktorí hľadajú investíciu s potenciálom pre kreatívnu personalizáciu. Tento priestranný byt s rozlohou 35 m² sa nachádza na ideálnom treťom poschodí v modernom bytovom dome vybavenom výťahom. Bytový dom je navyše nedávno zateplený, čo nielen prispieva k zvýšeniu komfortu bývania, ale aj významne znižuje náklady na energie, čo je v dnešnej dobe veľkým benefitom.

Samotný byt je v pôvodnom stave, čo poskytuje unikátnu príležitosť pre nového majiteľa, aby si ho prispôsobil podľa vlastných preferencií a vkusu. Pre tých, ktorí sa neboja výzvy a radi tvoria svoje bývanie podľa vlastných predstáv, je tento byt priam ideálnym priestorom na realizáciu. Od rekonštrukcie interiéru až po výber najmenších detailov – môžete premeniť tento byt na útulný domov, ktorý bude dokonale odrážať váš štýl a životné potreby.

Ďalším významným pozitívom sú mimoriadne priaznivé mesačné náklady, vďaka ktorým je tento byt vynikajúcou voľbou aj z finančného hľadiska, či už hľadáte trvalé bývanie alebo investičnú príležitosť. Okolie bytového domu je navyše vybavené bezproblémovým verejným parkovaním, čo určite oceníte pri každodennom živote.

Poloha bytu je jednou z jeho kľúčových výhod – nachádza sa v dynamicky sa rozvíjajúcej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V okolí nájdete všetko, čo potrebujete pre pohodlný a bezstarostný život – od obchodov, reštaurácií, kaviarní až po školy, zdravotnícke zariadenia či zastávky MHD. Zároveň ponúka rýchlu dostupnosť do centra mesta, čo z neho robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú pokojné, no zároveň dobre dostupné bývanie v blízkosti všetkého, čo moderný mestský život ponúka.

Ak ste pripravení premeniť túto nehnuteľnosť na svoj vysnívaný domov, alebo hľadáte investičnú príležitosť s výborným potenciálom, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám poskytneme podrobné informácie o nehnuteľnosti, sprostredkujeme obhliadku a pomôžeme Vám s celým procesom financovania. V spolupráci s renomovanými finančnými inštitúciami Vám vieme zabezpečiť najvýhodnejšie podmienky hypotekárneho úveru.

Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky nás kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailom na Tešíme sa na Váš záujem a radi vám pomôžeme zrealizovať Váš sen o novom bývaní.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky