Jedinečný 3i byt 80 m2, klimatizácia, lodžia a parkovanie, KLINGERKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Súkennícka
80 m²
29
3
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.200,- €/mes. + energie 270€* + utilities 270€
Ponúknite vlastnú cenu

47x zobrazená v zozname / 70x zobrazená detailne / 70x zobrazená detailne tento mesiac

Jedinečný 3i byt 80 m2, klimatizácia, lodžia a parkovanie, KLINGERKA

Dispozícia:



celková rozloha 80 m2 + lodžia; situovaný na 29.poschodí v novostavbe KLINGERKA;

Dispozícia bytu je veľmi praktická. Pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, hlavnej spálne vybavenej manželskou posteľou, ďalej druhá spálňa, ktorá môže slúžiť ako detská izba/pracovňa; obývacia izba prepojená s plne vybavenou kuchyňou s jedálenskou časťou+ vstup na balkón, kúpeľňa disponuje vaňou, toaleta je samostatná.

Vybavenie:



Byt sa prenajíma plne zariadený , vybavený elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, odsávač pár, kávovar zn. Smeg, TV - HBO, Netflix); kuchyňa je vybavená kompletným riadom a kuchynským náčiním; zariadený kvalitným nábytkom, v spálni kvalitná matrac zn. Materasso, byt je klimatizovaný, ponúka všetko potrebné pre komfortné bývanie.

Popis lokality:



Situovaný v novom projekte KLINGERKA – 24 hodinová recepcia; kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí : obchody, reštaurácie, kaviarne, služby; nákupné centrum Eurovea, promenáda pri Dunaji, nákupné centrum NIVY, národné divadlo. Súčasťou projektu je aj udržiavaný, krásny, zelený park s detským ihriskom a work-outovým ihriskom; v komerčných priestoroch čoskoro pribudnú kaviarne a služby. Výborná dostupnosť autom aj MHD.

Cena a doplňujúce info:



Cena nezahŕňa energie 270€ /2 osoby + provízia RK

V cene je zahrnuté internetové pripojenie a TV.



K bytu je možné prenajať garážové parkovacie státie za príplatok 100€/mes., ktoré nie je podmienkou prenájmu spolu s bytom.

Dostupný ihneď, obhliadky možné.



Tešíme sa na Vás pri obhliadke!

@2 KLINGERKA
@klimatizovaný
@balkón s výhľadom
@parkovanie
@PPF

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie29
Počet izieb3
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky