Kamenná chalupa pre Váš dokonalý oddych bez starostí, pripravená na už

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Ábelová
70 m²
8032 m²
predaj - Rodinný dom
95.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2124x zobrazená v zozname / 167x zobrazená detailne / 167x zobrazená detailne tento mesiac

V malebnej dedinke Nedelište, kde sa príroda spája s pokojom, sa vyníma kamenná chalupa, ktorá je skutočným útočiskom pre každého, kto túži po úniku z každodenného zhonu. Táto rozprávková nehnuteľnosť, situovaná blízko potoka, vás očarí už pri prvej návšteve.
Chalupa prešla kompletnou rekonštrukciou, takže sa môžete hneď nasťahovať a začať si užívať voľné chvíle. Nová strecha, elektrické zariadenia, kúrenie, voda zo studne, septik, moderný interiér, nové okná, podlahy a stierky, stačí len dokončiť fasádu – všetko je pripravené na váš komfort.
Prízemie tvorí chodba, kúpeľňa s WC, priechodná kuchyňa a spálňa.
Podkrovie galériového typu zahŕňa chodbu a ďalšiu spálňu. K domu patrí aj priestranná terasa, ktorá dotvára magickú atmosféru tohto miesta.
Romantické prostredie: Chalupa je obklopená krásnou prírodou – rozľahlými lúkami, hubárskymi lesmi a zaujímavými cyklotrasami. Či už hľadáte miesto na oddych, alebo sa chcete ponoriť do aktívneho relaxu, toto miesto vám ponúka oboje.
Ideálne na prázdniny alebo trvalé bývanie: Táto chalupa je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú tráviť čas na vidieku, v pokoji a tichu lazov. Je to miesto, kde môžete začať nové kapitoly svojho života, bez nutnosti rozsiahlych úprav či rekonštrukcií.
Blízke atrakcie: V okolí nájdete vodnú nádrž Ružiná, renovovaný kaštieľ a hrad v Divíne, či zámocký wellness hotel v Haliči. Či už ste milovníkom histórie, prírody alebo wellness, táto lokalita má všetko.
Nechajte sa očariť touto kamennou chalupou, ktorá je pripravená stať sa vaším osobným útočiskom. Zavolajte nám ešte dnes a zistite viac o tejto jedinečnej ponuke, ktorá vám umožní okamžite začať žiť svoj sen o vidieckom bývaní.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku8032 m²
Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky